Νανά Καραγιάννη – πήρε εξιτήριο και 5 κιλά!

Δείτε σήμερα την παρουσιάστρια μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο!

Karagianni Shmera

Εξιτήριο πήρε η Νανά Καραγιάννη από την ιδιωτική κλινική στην οποία νοσηλευόταν, προκειμένου να ακολουθήσει θεραπεία για τη νευρική ανορεξία. Έχει ήδη πάρει πέντε κιλά και θα εξακολουθήσει να βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση και θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Η Νανά έμεινε στην κλινική 11 ημέρες. Όταν βγήκε απόλαυσε τον καφέ της μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Κωτσόπουλο και την καλή της φίλη Άννα Τσιάλτα, στα Μελίσσια, ενώ ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Facebook.

Nana Karagianni Eksitirio 449x600

Ο θεράποντας ιατρός της Νανάς Καραγιάννη μίλησε στην εκπομπή “Μίλα  και στην Τατιάνα Στεφανίδου. Ο γιατρός αφού ξεκαθάρισε ότι έγινε προσπάθεια να παραμείνει στο κέντρο η παρουσιάστρια, δήλωσε ότι η Νανά ήθελε να βγει από το νοσοκομείο καθώς δεν είχε άλλη ανοχή. Η Τατιάνα πάντως υποστήριξε πως η Νανά δεν πρέπει να μείνει στο σπίτι της και δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει μόνη της αυτή την κατάσταση και πρέπει να μείνει σε ένα ειδικό κέντρο και να έχει βοήθεια…

Όπως είπε ο γιατρός, η Νανά δέχτηκε τη βοήθεια του προσωπικού και διόρθωσαν τους ηλεκτρολύτες της κατά την παραμονή της στο θεραπευτήριο. Επεσήμανε ότι τώρα εξαρτάται αποκλειστικά από την διάθεση και τη θέληση της ίδιας και τόνισε πως όλο η ιατρική ομάδα παραμένει δίπλα της, έχοντας βάλει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα θεραπευτικής αγωγής και παρακολούθησης.

Δείτε επίσης:

Νανά Καραγιάννη…φωτογραφίες που ΣΟΚΑΡΟΥΝ

Νανά Καραγιάννη: μιλάει για την ανορεξία και την απόλυση της.

Μετά από παρέμβαση της Τατιάνας Στεφανίδου δήλωσε ότι σκοπεύει να μπει σε κλινική

Νανά Καραγιάννη: Διαβάστε τι έγραψε στο facebook

Σε άσχημη κατάσταση η Νανά Καραγιάννη (Δείτε το βίντεο)

Νανά Καραγιάννη… «Δεν πεθαίνω παιδιά…Το παλεύω και ζω»