Κερδίστε 50 δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ για την αγορά βιβλίων

Ο διαγωνισμός με δώρο 50 δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ για την αγορά βιβλίων έληξε, σύντομα οι εκδόσεις ACTUAL θα επικοινωνήσουν με τους νικητές μέσω email για να παραλάβετε το δώρο σας.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και να σας θυμίσουμε ότι είναι ακόμα ενεργός ο διαγωνισμός για 3 πρωτότυπα ημερολόγια – “BLANK” Poster Calendar

 

 

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και τι καλύτερο για να συνοδεύσει τις ευχές σας από ένα βιβλίο.

Οι εκδόσεις ACTUAL είναι και πάλι κοντά σας με μεγάλες Χριστουγεννιάτικες προσφορές για παιδικές – εκπαιδευτικές σειρές, αλλά και συλλεκτικές εκδόσεις και λευκώματα.

Επωφεληθείτε όλοι των προνομιακών προσφορών και των ειδικών διακανονισμών γιατί αυτό που μας προσφέρει ένα βιβλίο είναι ανεκτίμητο.

Επισκεφθείτε την σελίδα των προσφορών της ACTUAL για να κάνετε τώρα τις επιλογές σας για παιδικό δώρο, επαγγελματικό ή απλά για την προσωπική σας συλλογή.

Vivlia

Κερδίστε 50 δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ για την αγορά βιβλίων προσφορά των εκδόσεων ACTUAL.

Όροι Συμμετοχής, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά:

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο 3 πρωτότυπα ημερολόγια “BLANK” Poster Calendar θα πρέπει να κάνετε 3 απλά βήματα:

1. Πατήστε το like

2. Κάντε share το άρθρο του διαγωνισμού στο Facebook.

 

3. Και συμπληρώστε τη φόρμα (ΠΡΟΣΟΧΗ: Χρησιμοποιήστε το πραγματικό σας email γιατί μέσω αυτού θα επικοινωνήσουμε με τους νικητές!)


Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται τη Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στις 23:59 το βράδυ και οι νικητές θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email ενώ θα ανακοινωθούν και μέσα από το σελίδας μας στο Facebook.

Καλή επιτυχία σε όλους!

 Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό

 

Κερδίστε 180 διπλές προσκλήσεις για τη ταινία “Το Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα” 22/12/2012

Κερδίστε 3 πρωτότυπα ημερολόγια – “BLANK” Poster Calendar