Ζώδια 2024: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Το 2024 έφτασε! Δεν έχεις λοιπόν παρά να διαβάσεις το ζώδιο σου για να πάρεις μια γεύση από το πως θα είναι το νέο έτος για όλα τα ζώδια; Τι θα φέρει στα ζώδια η νέα χρονιά; Θα είναι καλό το 2024; Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε τον καινούριο! Η προσμονή του νέου έτους μας ενθουσιάζει και φέρνει μαζί του την ελπίδα για μια νέα αρχή και λιγότερες προκλήσεις. Είναι μια εποχή που ο προηγούμενος χρόνος γίνεται παρελθόν και ένα νέο μέλλον είναι ανοικτό. Αυτή είναι η ομορφιά του… Είναι στο χέρι του καθενός από εμάς να γράψει το δικό του μέλλον και να καθορίσει τι θα του φέρει το νέο έτος! Θα αποδειχθεί όμως το 2024 καλύτερο; Το νέο έτος μας προκαλεί… Θα μας κάνει να νιώσουμε σαν να καλούμαστε να περάσουμε μέσα από το …μάτι μιας βελόνας. Και για να περάσουμε μέσα από το μάτι της βελόνας, θα πρέπει να πάρουμε μαζί μας τα απολύτως απαραίτητα, αυτά που  είναι πραγματικά αναγκαία, αυτά που έχουν πραγματικά πολύτιμη αξία για μας. Καθίσταται επιτακτική ανάγκη να ενισχυθεί η αποφασιστικότητά μας και να κάνουμε πνευματική κάθαρση. ΤΩΡΑ είναι η ώρα να προετοιμάσουμε και να θέσουμε τα θεμέλια και τις βάσεις για τα χρόνια που έρχονται. Αυτό το έτος δεν είναι για διασκέδαση και παιχνίδια. Κοιτάξτε τον ουρανό και εμείς θα σας τα πούμε όλα όσα θα σας φέρει…Zodia2014

Ο Ποσειδώνας είναι στους Ιχθείς, ο Κρόνος είναι στο Σκορπιό και ο Μεγάλος Σταυρός μεταξύ του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, του Ουρανού στον Κριό, του Δία στον Καρκίνο και του Άρη στο Ζυγό,θα ενταχθούν όλοι μαζί σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, το πρώτο εξάμηνο του 2024. Βέβαια, δεν είναι και ο καλύτερος πλανητικός σχηματισμός για να ξεκινήσει το νέο έτος. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τι αποκαλύπτει ο αστρολογικός ουρανός του 2024:

Ιανουάριος έως Μάρτιος 2024:

Το έτος ξεκινά με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω, που διαρκεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Είναι μια στιγμή για να αξιολογήσουμε τις σχέσεις μας, ποιες αξίζουν να διατηρηθούν και ποιες όχι. Ωστόσο, δε θα πρέπει να κάνουμε κάτι δραστικό, ενώ η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, γιατί δεν είναι καλή στιγμή για οποιαδήποτε άμεση δράση. Με την ανάδρομη Αφροδίτη, μπορούμε να βρούμε παλιούς φίλους και εραστές, αλλά και πράγματα αξίας που είχαμε ξεχάσει ή είχαμε χάσει. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσουμε μια νέα σχέση, ενώ οι υφιστάμενες σχέσεις επηρεάζονται αρνητικά, καθώς δεν είναι εποικοδομητικό να μιλήσουμε για δέσμευση ή να παντρευτούμε. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς και τον Υδροχόο μεταξύ 6 Φεβρουάριου ως 28 Φεβρουαρίου.

Το πρώτο τρίμηνο του έτους ο Δίας θα είναι ανάδρομος, έτσι οι πεποιθήσεις και η πίστη μας θα δοκιμαστούν, ειδικά όταν ο Δίας θα σχηματίζει ένα Ταυ-τετράγωνο με το συνεχιζόμενο τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα. Αυτή η κοσμική όψη μπορεί να φέρει πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές αναστατώσεις. Υπάρχει ένα ξέσπασμα, που απαιτεί μια κοινωνική αλλαγή, το σπάσιμο ενός στάσιμου παρελθόντος και μία αναγκαιότητα να προχωρήσουμε μπροστά. Κατά τη διάρκεια αυτής της κοσμικής όψης, τεράστιες αλλαγές συμβαίνουν και οι προκλήσεις φτάνουν στη μεγαλύτερη έντασή τους. Οι ριζικές ενέργειες αναδιάρθρωσης θα μας αναγκάσουν να ασχοληθούμε με κάτι που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Η ροή αυτής της πλανητικής ενέργειας μπορεί να απαιτήσει θάρρος και αποφασιστικότητα, αλλά και να μας κάνει να βγούμε από τη ζώνη της άνεσής μας. Δοκιμάζουμε κάτι νέο και απελευθερώνουμε τον εαυτό μας από τον περιορισμό παλιότερων περιστάσεων και συμπεριφορών.

Στις 1 Μαρτίου και ως τις 20 Μαΐου, ο Άρης στο Ζυγό κινείται σε ανάδρομη πορεία και η ενέργεια και η έκφραση των επιθυμιών μας μπλοκάρονται. Οι δράσεις είναι συγκεκαλυμμένες και υπολογιστικές, κρύβοντάς τα κίνητρά τους. Ο θυμός που είναι στραμμένος προς τα μέσα μπορεί να γίνει τοξικός! Από τη θετική πλευρά, ο ανάδρομος Άρης μας δίνει την ευκαιρία να σκεφτούμε πριν ενεργήσουμε, να αξιολογήσουμε τα κίνητρά μας πριν αντιδράσουμε. Ανακαλύπτουμε τους κακούς μας δαίμονες και τους απομακρύνουμε. Η αναποφασιστικότητα και οι καθυστερήσεις έχουν σκοπό να γίνουν καλύτερα τα σχέδιά μας και να επιστρέψουμε με ανανεωμένη υπομονή…

Απρίλιος έως Ιούνιος 2024:

Και η …κόλαση ολοκληρώνεται, φτάνει στο αποκορύφωμά της, γίνεται εκρηκτική τον Απρίλιο. Θα πρέπει να διατηρήσουμε την ηρεμία και την αυτοκυριαρχία μας, διότι το Ταυ- τετράγωνο Δία-Ουρανού-Πλούτωνα γίνεται Μεγάλος Σταυρός, καθώς αναφλέγεται από το …θυμωμένο Άρη, που εξακολουθεί να είναι ανάδρομος. Αυτό θα μπορούσε να σημάνει μια εκδίκηση για κάτι που ξεκίνησε το πρώτο τρίμηνο. Συμβουλή: Ποτέ μην ξεκινήσετε πόλεμο, όταν ο Άρης είναι ανάδρομος. Αυτός που τον ξεκινά ΠΑΝΤΑ χάνει. Ο Άρης τρομοκρατεί, αναζητά να …σκοτώσει ή να σκοτωθεί, ο Πλούτωνας ρίχνει τα βέλη, ο Ουρανός σπάει τα δεσμά, ενώ ο Δίας προσπαθεί να κυριαρχήσει με την αλαζονεία και την απληστία. Αυτή η συγκλονιστική, δυναμική κοσμική όψη στέλνει τις πύρινες φλόγες της για να κάψει το σύμπαν! Συμβουλή: Μην πάτε στη μάχη, αν δεν είστε καλά εξοπλισμένοι. Κι αν είστε έξυπνοι, προσπαθήστε να αποφύγετε την επίθεση.

Στις 20 Μαΐου, ο Άρης γίνεται ορθόδρομος και πάλι. Ο κόσμος γύρω μας φαίνεται λίγο πιο φωτεινός και προχωράμε προς τα εμπρός, καθώς μαζί με τον Δία σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 24 Μαΐου, βοηθούν στην επανεξισορρόπηση. Οι επενδυτές θα αισθάνονται λίγο πιο σίγουροι και οι καταναλωτικές δαπάνες θα ισορροπήσουν. Δεν μπορούμε, βέβαια, να μιλάμε για μια τεράστια οικονομική ανάκαμψη, αλλά είναι ένα μικρό πρώτο βήμα. Ιούλιος έως Σεπτέμβριος 2024: Η σύνοδος του Άρη και του Βορείου Δεσμού στο Ζυγό τον Ιούλιο είναι πολύ ενθαρρυντική. Ίσως θεσπιστεί κάποιος νόμος για την υπεράσπιση των αδυνάτων, καθώς αυτή η όψη είναι υπερπροστατευτική. Ίσως είναι μοιραίο να βοηθήσουμε τους άλλους, προκειμένου να είναι και πάλι στο προσκήνιο της ζωής. Ίσως λήξει ένας πολυετής πόλεμος ή ίσως κατασταλούν η άγρια σεξουαλικότητα και τα ένστικτά μας. Ο Δίας, σε τρίγωνο με τον Ουρανό, βοηθά στην αλλαγή, την καινοτομία και τις νέες εφευρέσεις. Ίσως κάποιοι οραματιστές και εφευρέτες καταστήσουν τα πιο τρελά και αδύνατα όνειρα πραγματικότητα. Υπάρχει όφελος από την πρακτική εφαρμογή των ιδεών, ενδιαφέρον για τον αποκρυφισμό, σημαντική ψυχική δύναμη και εύνοια στο υλικό κέρδος.

Οκτώβριος έως Δεκέμβριος 2024:

Το τελευταίο τρίμηνο του έτους θα είναι το πιο καθοριστικό, αφού θα έχουμε τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό, δύο εκλείψεις, ένα Μεγάλο Τρίγωνο της Φωτιάς και το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μεταξύ 2 έως 25 Οκτωβρίου στο Ζυγό και το Σκορπιό, ενώ ταυτόχρονα ο εφευρετικός και οραματιστής Δίας είναι σε τρίγωνο με τον Ουρανό και σχηματίζεται ένα Μεγάλο τρίγωνο της Φωτιάς μεταξύ Άρη-Δία-Ουρανού. Ο Άρης εδώ θέλει να ζήσει με έναν ηθικό κώδικα, με σταθερές αρχές και με δικαιοσύνη. Ο Ουρανός απελευθερώνει την αλήθεια, αποκαλύπτοντας τους κεραυνούς του. Αυτή η αποκάλυψη θα μπορούσε να είναι αρκετά σοκαριστική. Ο Δίας είναι έντονα προστατευτικός, αλλά θα απαιτήσει την ελευθερία στην αγάπη και τα συναισθήματα.

Με αυτό το Μεγάλο Τρίγωνο της Φωτιάς, θα μπορούσε να εκδηλωθεί μια μεγάλη ανακάλυψη ή εφεύρεση που θα φέρει την επανάσταση στον τρόπο που βλέπουμε τη ζωή. Τόσο ο Ουρανός, όσο και ο Δίας, σηματοδοτούν την ελευθερία. Ο Δίας, ως η παραδοσιακή θρησκεία, θα μπορούσε επίσης να επωφεληθεί από τη διαφωτιστική επιρροή του Ουρανού. Αυτό το τρίγωνο μπορεί να φέρει μια επανερμηνεία σχετικά με το τι σημαίνει η θρησκεία για μας, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να αλλάξει τα συστήματα των πεποιθήσεών μας και τις φιλοσοφικές αρχές μας. Το Μεγάλο τρίγωνο της Φωτιάς Άρη-Δία-Ουρανούμετατρέπεται σε έναν χαρταετό, τις δύο πρώτες εβδομάδες του Οκτωβρίου και ενεργοποιείται με τη σύνοδο Ήλιου-Βόρειου Δεσμού. Να αναμένετε δημιουργικά δώρα και έμπνευση, τα οποία θα σας βοηθήσουν στην πορεία σας στη ζωή. Το σύμπαν σας δίνει το θάρρος να προωθήσετε τα ταλέντα σας και τη δημιουργικότητά σας.

Το μεγάλο φινάλε της χρονιάς είναι το προτελευταίο πέρασμα της σύγκρουσης των τιτάνων Ουρανού-Πλούτωνα στις 14 Δεκεμβρίου. Αυτό το τετράγωνο μπορεί να είναι σκληρό, αλλά όχι και τόσο εκρηκτικό, όπως το τελευταίο. Οι άνεμοι της αλλαγής φυσάνε δυνατά. Αφήστε το παλιό, αγκαλιάστε το νέο, εξετάστε βαθύτερα τις αξίες και τα κίνητρά σας. Ορισμένοι κανόνες πρέπει να σπάσουν, για το καλό της ψυχής σας!

Διαβάστε παρακάτω τι σας επιφυλάσσει το νέο έτος και όλες τις εξελίξεις που σας περιμένουν τη νέα χρονιά αναλυτικά για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά κάνοντας….

 

Όλες οι προβλέψεις είναι ετήσιες από Νάνσυ Πατμάνογλου

 

ΚΡΙΟΣ

 

Επιρροή Μεγάλου Σταυρού Άρη στο Ζυγό-Δία στον Καρκίνο-Ουρανού στον Κριό-Πλούτωνα στον Αιγόκερω, το πρώτο εξάμηνο του 2024, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τις δυο τελευταίες μέρες του πρώτου δεκαημέρου και τις τέσσερις πρώτες μέρες του δευτέρου δεκαημέρου: Η προσωπική σας επανάσταση συνεχίζει να ξετυλίγεται και το 2024, καθώς ο Μεγάλος Σταυρός σας βάζει αργά σε έναν ριζοσπαστικό νέο ρόλο. Αυτό το έτος, θα μπορούσατε να βρείτε μια πιο ανεξάρτητη εργασία και να αναμορφώσετε τη δημόσια εικόνα σας. Αναδύεται έτσι ένας νέος εαυτός. Ίσως αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, με μεγάλη επιτυχία. Ο κόσμος σας επευφημεί για τις καινοτόμες ιδέες σας, ίσως να φαίνεστε περίεργοι στους γύρω σας, αλλά εσείς αισθάνεστε την ανάγκη για ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Θα είναι όμως ευχάριστες ή δυσάρεστες; Κάποιες ναι, κάποιες όχι.

Αν έχετε μείνει προσκολλημένοι ασυνείδητα σε αρνητικές καταστάσεις, σχέσεις ή ψυχολογικά μοτίβα, ο Μεγάλος Σταυρός αναλαμβάνει για σας δραστικά μέτρα για να σας απαλλάξει από αυτή τη …δουλεία. Ένας …«σεισμός», ένα …«τσουνάμι» ή κάποια δραματικά γεγονότα, που θα συμβούν, μην τα βλέπετε σαν τιμωρία, αλλά μόνο σαν απελευθέρωση. Με αυτή την κοσμική όψη, δεν υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε συνειδητά, για να αποτρέψετε την αλλαγή. Τα γεγονότα θα είναι ξαφνικά και απρόσμενα, πράγματα που δεν τα είχατε δει ούτε στο όνειρό σας! Αλλά όταν η αλλαγή συμβαίνει, ξαφνικά βρίσκεστε σε μια νέα ζωή. Ξαφνικά είστε ελεύθεροι να ακολουθήσετε την αληθινή επιθυμία της καρδιάς σας.

Επιρροή Κρόνου στο Σκορπιό: Ο Κρόνος μετακόμισε στον όγδοο οίκο σας, από τον Οκτώβριο του 2012, και σας καλεί να ελέγξετε την ακόρεστη σεξουαλική σας δραστηριότητα. Επικεντρώνεστε περισσότερο στην ποιότητα, παρά στην ποσότητα. Ο Κρόνος ξέρει πώς να σας οδηγήσει. Θα σας ζητήσει να περάσετε μέσα από διερευνητικές ερωτήσεις για τα χρήματα και την περιουσία σας, ιδιαίτερα τους οικονομικούς πόρους που μοιράζεστε με τους άλλους και κατά πόσο μπορείτε να στηριχτείτε συναισθηματικά ή οικονομικά στους άλλους. Ίσως εσείς και ο σύντροφός σας ή ο/η πρώην σας χωρίσετε τους οικονομικούς σας πόρους. Δε χρειάζεται να υιοθετήσετε ένα προσωπικό πρόγραμμα λιτότητας (αν και θα μπορούσατε να το κάνετε), αλλά σας συμβουλεύει: μακριά από οποιαδήποτε υπεροπτική στάση ελέγχου, αυταρχισμού και εξουσίας.

Επιρροή Δία: Ο Δίας στον Καρκίνο θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, μέχρι τις 16 Ιουλίου 2024. Ίσως κάνετε κάποια ανακαίνιση ή αποφασίσετε να διευρύνετε την οικογένειά σας και όλα θα σας φαίνονται πολύ χαρούμενα. Ο Δίας σας παροτρύνει σ’ αυτό. Θα υπάρξει πολλή κίνηση στην οικογενειακή σκηνή, κατά τους πρώτους έξι μήνες του έτους. Ίσως να σκεφτείτε την εύρεση ενός νέου καταλύματος ή να αναδιαμορφώσετε το χώρο που ζείτε. Η τύχη σας ευνοεί και θα βρείτε το σπίτι που ψάχνετε, χωρίς πολύ κόπο ή καθυστέρηση.

Ο Δίας στο Λέοντα θα κινείται στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και των παιδιών, από τις 16 Ιουλίου μέχρι τις 11 Αυγούστου 2015. Μια χαρούμενη, διασκεδαστική χρονική περίοδος σας περιμένει, για να γιορτάσετε με τον αγαπημένο σας ή να βρείτε μια νέα αγάπη. Μπορεί να συναντήσετε άτομα από ένα ριζικά διαφορετικό κοινωνικό υπόβαθρο ή από μια διαφορετική χώρα. Ξεκινάτε επιτέλους να βιώνετε τη χαρά της ζωής. Αν σκέφτεστε την τεκνοποίηση, θα είστε πιο γόνιμοι από το συνηθισμένο, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αλλά το πιο σημαντικό μέρος αυτής της διέλευσης είναι ότι φέρνει την ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη και την αύξηση της σοφίας, μαζί με μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης του εαυτού σας. Δεν αισθάνεστε την ανάγκη να κρύψετε από τον κόσμο ποιός είστε!

Επιρροή Εκλείψεων: Η Έκλειψη Σελήνης στις 15 Απριλίου 2024 στο Ζυγό και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σας ωθεί στο προσκήνιο και φέρνει εκπληκτικά αποτελέσματα στη σφαίρα των ερωτικών ή επαγγελματικών σας σχέσεων, ζητώντας από σας να εξισορροπήσετε το «εγώ» με το «εμείς». Χρειάζεστε μια υγιή δόση ικανοποίησης των δικών σας αναγκών, αλλά και συμβιβασμού, τώρα!

Η Έκλειψη Σελήνης στις 8 Οκτωβρίου 2024 στο ζώδιό σας, αποκαλύπτει ένα νέο κύκλο ζωής! Βάζει τα ταλέντα σας στην κεντρική σκηνή, αποκαλύπτει τις σκιές του εαυτού σας, έτσι σιγουρεύεστε ότι το …παιχνίδι σας είναι καθαρό. Τα γεγονότα που θα συμβούν θα σας εκτοξεύσουν ψηλά και θα σας βγάλουν από τη ζώνη της άνεσής σας, τόσο στην ερωτική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Αγκαλιάστε την αλλαγή.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης: Μήπως αυτό που θέλετε δεν μπορεί να γίνει τώρα; Μήπως ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε μια νέα πορεία στη ζωή σας; Μείνετε συντονισμένοι: Η αρμονική Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον Αιγόκερω, από τις 21 Δεκεμβρίου 2013 ως τις 31 Ιανουαρίου 2024, στο δέκατο οίκο σας, του κοινωνικού status, και έτσι ίσως σκεφτείτε να αναδιοργανώσετε την εργασία σας ή τη δημόσια εικόνα σας. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους και τους πελάτες σας θα μπορούσαν να είναι παραγκωνισμένες τώρα. Το αφεντικό σας ή κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο μπορεί να σας φαίνεται …άπονο, αν όχι καταπιεστικό. Εάν έχετε μια νεοσύστατη επιχείρηση, προβάλλετε τη νέα εικόνα σας, μετά την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης ή, τουλάχιστον, κάνετε μια «μικρή εκτόξευση», πριν κάνετε το μεγάλο ντεμπούτο σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εργαστείτε πίσω από τα παρασκήνια στην εργασία σας, αλλά όχι για να ξεκινήσετε νέα σχέδια.

Επιρροή ανάδρομου Άρη: Με μία λέξη, προσοχή: Μην κάνετε καμία σχέση ή συνεργασία επίσημη, εάν δεν είστε εκατό τοις εκατό σίγουροι ότι είναι η σωστή. Ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, θα είναι ανάδρομος στο Ζυγό, από τις 1 Μαρτίου 2024 ως τις 20 Μαΐου 2024, στον έβδομο οίκο σας, τον οίκο των σοβαρών σχέσεων και συνεργασιών, σε μια εποχή που οι στενότερες σχέσεις σας μπορεί να επηρεαστούν από παρεξηγήσεις και εντάσεις. Μην αφήσετε κάποιον να σας εκβιάσει ή να κάνετε κάποια πράγματα μόνο με τους δικούς του όρους. Αν πρόκειται να υπογράψετε μια επαγγελματική συμφωνία, επενδύστε σε έναν top δικηγόρο για την προστασία των δικαιωμάτων σας. Στην ερωτική σας ζωή, σκεφτείτε δυο φορές προτού δεσμευτείτε ή ίσως κάνετε πίσω για λίγο, για κάτι που ήδη σας εξαγριώνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τις δυο τελευταίες μέρες του πρώτου δεκαημέρου και τις τέσσερις πρώτες μέρες του δευτέρου δεκαημέρου: Είστε γνωστοί για την αποφασιστικότητά σας, την ικανότητά σας να τελειώσετε αυτό που ξεκινάτε, για το πείσμα σας, τις σταθερές απόψεις σας αλλά επίσης και για τον αισθησιασμό σας σε όλα τα πράγματα: το σεξ, την Τέχνη, τη μουσική και όλο το φάσμα της ανθρώπινης εμπειρίας. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω και στον ένατο οίκο σας, αλλάζει την κοσμοθεωρία σας βαθιά και αμετάκλητα. Αν, για παράδειγμα, είχατε ανατραφεί σε μια οικογένεια που είναι αφοσιωμένη στις παραδοσιακές θρησκευτικές παραδόσεις, τώρα, κατά τη διάρκεια αυτής της μακράς διέλευσης, μπορεί να γίνει το ακριβώς αντίθετο. Ένας άλλος τομέας που θα υποστεί ριζικό μετασχηματισμό είναι οι συμπεριφορές ή οι πεποιθήσεις σας σχετικά με τους αλλοδαπούς, τις ξένες χώρες ή τα παγκόσμια δρώμενα.

Αρχίζετε σταδιακά να καταλαβαίνετε το αληθινό νόημα της διέλευσης του Πλούτωνα στον ένατο οίκο σας. Οι πεποιθήσεις σας πρέπει να είναι δικές σας, όχι αυτές που έχετε υιοθετήσει από τους γονείς, τους δασκάλους, τους φίλους σας. Η φιλοσοφία σας εξελίσσεται, αλλάζει, γίνεται πιο ολιστική, πιο ολοκληρωμένη. Άλλοι τομείς που μπορούν να υποστούν ριζική αλλαγή: οι εκδόσεις, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, οι επαγγελματικοί στόχοι σας, η στάση και οι πεποιθήσεις σας σχετικά με το νόμο. Εάν είστε αυτοαπασχολούμενοι, το προϊόν ή οι υπηρεσίες σας, θα μπορούσαν να επεκταθούν και σε αγορές του εξωτερικού, και θα καρπωθείτε τα οφέλη. Η διέλευση του Πλούτωνα είναι ικανή να φέρει ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά όχι μόνο για λόγους αναψυχής. Μπορεί να είναι μια αναζήτηση κάποιου είδους, για να καλύψετε μια ανάγκη σας που δεν μπορείτε να κατανοήσετε πλήρως. Ίσως αποκτήσετε ένα …δεύτερο σπίτι σε μια χώρα που μιλάει στην ψυχή σας.

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ιδιαίτερα για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου: Ο πιο πνευματικός πλανήτης, μέσα στον ενδέκατο οίκο σας, των φίλων και των ομάδων, κάνει την κοινωνική σφαίρα σας και τις φιλίες σας πιο εκλεπτυσμένες. Θα προσελκύσετε περισσότερες πνευματικές μορφές, αφού τα νέα άτομα που γνωρίζετε έχουν μια ιδιαίτερη ευαισθησία ή μια προοδευτική φιλοσοφία. Αναδύεται ένας νέος εαυτός, πιο ονειρικός και ανθρωπιστικός, με αξίες και ιδανικά.

Επιρροή Κρόνου στο Σκορπιό: Ήδη από τον Οκτώβριο του 2012, ο Κρόνος κινείται στο Σκορπιό και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Ίσως αισθάνεστε πιο έντονο άγχος και υπάρχει μεγαλύτερη αντίσταση τώρα. Αυτό το άγχος δεν είναι απαραίτητο να σας προκαλέσει αποτυχία, αλλά θα σας επιβραδύνει λίγο. Το μήνυμα του Κρόνου το 2024 δε θα μπορούσε να είναι σαφέστερο: διατηρήστε ένα σταθερό ρυθμό και παραμείνετε ανεπηρέαστοι από τυχόν μπουρίνια που φυσούν στο δρόμο σας και, το κυριότερο, μην …καταριέστε την τύχη σας! Γίνετε οι καλύτεροι: προσεκτικοί, παραγωγικοί, γενναιόδωροι, αλλά και οικονομικά πρακτικοί. Ίσως ο γάμος σας ή η σοβαρή σας σχέση ή οι επιχειρηματικές συνεργασίες σας, περνάνε μια σοβαρή δοκιμασία. Ίσως υπάρχει λιγότερη κοινωνική δραστηριότητα. Με τον Κρόνο σε αντίθεση με τον Ήλιο σας, η πρώτη προϋπόθεση είναι ότι θα παίξετε το μεγάλο παιχνίδι βάσει σχεδίου. Ο Κρόνος είναι ο οδηγός σας και σας βοηθά να …αποπληρώσετε το καρμικό χρέος των τελευταίων ετών. Δεδομένου ότι ο Κρόνος αντιπροσωπεύει, επίσης, τις αρχές, περιμένετε μερικές διαμάχες με …κακεντρεχή αφεντικά ή τις δημόσιες αρχές. Να είστε έτοιμοι να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες.

Είστε σε μια μακρά φάση προβληματισμού και αποσαφηνίζετε τις πραγματικές σας ανάγκες, πρώτα για τον εαυτό σας και στη συνέχεια για τους άλλους, ώστε να αισθάνεστε βαθιά ικανοποιημένοι με τις επιλογές που κάνατε στο παρελθόν. Θα βρείτε τα σωστά ερεθίσματα, για να θέσετε τέρμα σε …ξεθωριασμένες σχέσεις (τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο). Δε θα έχει νόημα πια για εσάς να είστε με κάποιον λόγω της αίσθησης του καθήκοντος ή της ενοχής, πράγμα το οποίο σας βασανίζει συχνά, όταν έχετε να αντιμετωπίσετε έναν χωρισμό. Δεν αξίζει τον κόπο. Και τελικά ποια θα είναι τα δώρα του Κρόνου; Θα απαλλαγείτε από το περιττό, το άχρηστο, το ξεπερασμένο, όταν μια νέα φάση θα ξεκινήσει και θα επεκτείνει τη ζωή σας στο επόμενο έτος. Θα νιώσετε την ανάγκη να λειτουργείτε με ορθολογισμό σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Αποφύγετε να σπαταλάτε την ενέργειά σας σε πρόσωπα ή καταστάσεις που έχουν απονεκρωθεί και πρέπει να κόψετε μια για πάντα. Τα πράγματα θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερα από ό, τι περιμένατε.

Επιρροή Δία: Ο Δίας στον Καρκίνο θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σας, μέχρι τις 16 Ιουλίου 2024, τον τομέα της επικοινωνίας και της κοινωνικής δραστηριότητας. Ήρθε η ώρα για επέκταση των κοινωνικών επαφών σας ή για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο ή χόμπι. Η κοινωνική δικτύωση, τόσο on-line, όσο και σε πραγματικό χρόνο, θα ενισχύσει τη δημοτικότητά σας και θα σας βοηθήσει να προβάλετε τις μεγάλες ιδέες σας. Θα μπορούσατε να βρείτε ομοϊδεάτες ανθρώπους που σας στηρίζουν ή να κάνετε μια πλατωνική σχέση. Ίσως ακόμη και να μετεγκατασταθείτε σε μια νέα γειτονιά.

Μετά τις 16 Ιουλίου και μέχρι τις 11 Αυγούστου 2015, ο Δίας στο Λέοντα, στον οικογενειακό τέταρτο οίκο σας, σας καλεί να είστε μόνο με τα πιο προσφιλή σας άτομα. Η οικογένεια θα είναι η μεγάλη σας αγάπη ή μπορεί να καλωσορίσετε ένα νέο μωρό ή θα αναλώσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας. Ίσως σκεφτείτε να εργαστείτε στο σπίτι ή να ξεκινήσετε μια οικογενειακή επιχείρηση που θα είναι καρποφόρα! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το σπίτι σας, ακόμη και αν είστε μακριά!

Επιρροή Εκλείψεων: Η Έκλειψη Ηλίου στις 29 Απριλίου 2024 στο ζώδιό σας, σας κάνει αρκετά αισθησιακούς. Η ερωτική σας ζωή θα είναι …καυτή, ερωτοτροπείτε και βλέπετε τους θαυμαστές σας να πέφτουν στα πόδια σας! Θα μπορούσατε επίσης να υθμίσετε μερικά πρακτικά θέματα στη σχέση σας και να αποφασίσετε να συμβιώσετε ή να ανοίξετε έναν κοινό τραπεζικό λογαριασμό. Τώρα είναι σημαντικό για σας η ισορροπία της δικής σας προσωπικής ταυτότητας, έρχεστε σε επαφή με τις δικές σας σκιές, αλλά φέρνετε την ισορροπία.

Η Έκλειψη Ηλίου στις 23 Οκτωβρίου 2024 στο Σκορπιό και στον έβδομο οίκο σας, θα μπορούσε να φέρει μια σοβαρή αναταραχή στη σφαίρα της ερωτικής σας ζωής ή των συνεργασιών σας. Είστε έτοιμοι να σταματήσετε να συμβιβάζεστε και να διεκδικείτε πράγματα για τον εαυτό σας. Αλλά μπορεί επίσης να ερωτευτείτε με την …ταχύτητα του φωτός ή να χωρίσετε σε χρόνο ρεκόρ. Όποια κι αν είναι η περίπτωση, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης: Θα μπορούσε η καρδιά σας να κτυπά σε αργούς ρυθμούς τώρα, αφού ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, θα είναι ανάδρομη από τις 21 Δεκεμβρίου 2013 ως τις 31 Ιανουαρίου 2024, στον ένατο οίκο σας. Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για τις σχέσεις, και φυσικά μην πιστεύετε ότι μπορεί να χωρίσετε αλλά ούτε και ότι μπορεί να παντρευτείτε. Ίσως νοιώσετε ότι κάτι στη σχέση σας πάει στραβά και πανικοβληθείτε. Κάντε μια επανεκτίμηση στη σχέση σας, γυρίστε προς τα μέσα, επιβραδύνετε και εξετάστε τα πράγματα με περισσότερη σκέψη. Ακούστε τη γλυκιά μελωδία στα αυτιά σας και μην παίρνετε βεβιασμένες αποφάσεις. Αν έχετε αμφιβολίες, μην αντιδράτε παρορμητικά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εξερευνήσετε τι θέλει η καρδιά σας.

Επιρροή ανάδρομου Άρη: Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε λίγο πιο σκληρά, για να παραμείνετε στην κορυφή και να κάνετε έλεγχο στις λεπτομέρειες. Ο Άρης θα είναι στο Ζυγό και ανάδρομος από τις 1 Μαρτίου 2024 ως τις 20 Μαΐου 2024, στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της οργάνωσης. Μπορεί να χρειαστεί να αναδιοργανώσετε το πρόγραμμά σας, να προσλάβετε ή ακόμα και να απολύσετε βοηθούς ή εργαζομένους, αν έχετε δική σας επιχείρηση, και να εργαστείτε σκληρότερα, για να υπάρχει οργάνωση και ένα σταθερό σύστημα στην εργασία σας. Κρατήστε το άγχος σας υπό έλεγχο, καθώς θα είναι πιο έντονο, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, με αποτέλεσμα να είστε κουρασμένοι ή ακόμη και άρρωστοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ιδιαίτερα για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου: Η υπομονή σας θα δοκιμαστεί, ειδικά στο χώρο της καριέρας σας, με τον Ποσειδώνα στο δέκατο οίκο σας, της κοινωνικής θέσης και καταξίωσης, να ρίχνει μια ομίχλη στη δράση σας και να σας πιέζει να δείξετε στους ανωτέρους σας, αλλά και σε όλο τον κόσμο ότι δεν είστε ένας επιπόλαιος έφηβος, αλλά μπορείτε να δείξετε μεγάλη ωριμότητα και ειλικρίνεια, ειδικά όταν είστε υπό πίεση. Αυτό μπορεί να μην ευχαριστήσει εκείνους που τους αρέσει να σας θεωρούν ως …Peter Pan, φυσικά για να δικαιολογήσουν τη δική τους αποτυχία και τις μικροπρέπειές τους. Στο τέλος, θα βγείτε από αυτήν την τεταμένη ψυχολογική κατάσταση, πιο πεπεισμένοι για το τι θέλετε από τη ζωή και επίσης πιο κατασταλαγμένοι σχετικά με το είδος του ατόμου που επιθυμείτε ως ερωτικό σύντροφο. Καθαρίζετε την ατμόσφαιρα απ’ ό, τι είναι απολύτως μάταιο, όπως υποχρεώσεις, δεσμεύσεις και προσδοκίες, ιδίως σε σχέση με άτομα που δεν έχουν πλέον τίποτα να σας προσφέρουν, παρά μόνο προβλήματα.

Επιρροή Κρόνου στο Σκορπιό: Ο Κρόνος μετακόμισε στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας σας, από τον Οκτώβριο του 2012 και συνεχίζει να σας τονίζει ότι υπάρχει ανάγκη να εργαστείτε σκληρότερα και πιο πειθαρχημένα. Οι εργασίες μπορεί να αποδειχθούν αγχώδεις και πιεστικές και αναζητάτε ανταμοιβή: λέτε όχι στην ανιδιοτελή υπηρεσία. Οι απαιτήσεις του Κρόνου είναι τόσο απτές, όσο και πνευματικές, ζητώντας σας να είστε πιο φειδωλοί και καθαροί. Η αποδοχή των κανόνων σας υπόσχεται θετικό αποτέλεσμα.

Κάποια ζητήματα στην εργασία σας, θα είναι δύσκολο να τα χειριστείτε και πολλοί από εσάς ίσως αλλάξετε θέση εργασίας. Ο Κρόνος σας βοηθά να εξετάσετε βαθύτερα τον εαυτό σας, να βασιστείτε στις δυνατότητές σας, αλλά και να έρθετε σε επαφή με τη σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητάς σας, να συνειδητοποιήσετε τις προτεραιότητές σας και τι είναι χρήσιμο στη ζωή σας. Επιπλέον, σας εμποδίζει από το να σπαταλάτε το χρόνο, την ενέργειά σας και τους οικονομικούς σας πόρους σε μάταιες και άσκοπες πτυχές της ζωής σας, επιταχύνοντας έτσι την επίτευξη των στόχων σας, οι οποίοι είναι προάγγελοι μιας περαιτέρω επιτυχίας. Έτσι, θα αισθάνεστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας και, κατά συνέπεια, θα είστε πιο αισιόδοξοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

Επιρροή Δία: Η κίνηση του Δία στον Καρκίνο, μέχρι τις 16 Ιουλίου 2024, στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σας χαρίζει μια ευημερούσα οικονομικά ζωή και υποδηλώνει καλή τύχη, που θα έρθει στο δρόμο σας με τη μορφή επιπλέον χρημάτων. Αυτό θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και θα είστε πιο εξωστρεφείς και πιο πρόθυμοι να αναλάβετε οικονομικά ρίσκα. Ο Δίας θα σας βρει τα μετρητά που χρειάζεστε, όταν τα χρειάζεστε.

Μετά τις 16 Ιουλίου και μέχρι τις 11 Αυγούστου 2015, ο Δίας στο Λέοντα και στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας, επεκτείνει την κοινωνική ζωή σας η οποία θα είναι γεμάτη με έντονη δραστηριότητα. Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι δίπλα σας; Θα υπάρξει αφθονία κοινωνικών επιλογών και θα απολαμβάνετε να είστε με τους ομοϊδεάτες σας. Ίσως ακόμα και να συνεργαστείτε με ένα στενό φίλο, γείτονα, αδελφό ή συνάδελφο ή να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό εγχείρημα ή να κάνετε ένα συναρπαστικό ταξίδι. Αν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε μακριά, επωφεληθείτε από την πνευματική εξουσία του Δία και ταξιδέψτε …νοερά, ακονίζοντας τις γνώσεις σας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης: Μήπως νιώθετε έντονα και νευρικά, επειδή ζητήματα εμπιστοσύνης και οικειότητας αναδύονται στη σχέση σας; Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, θα είναι ανάδρομη στον Αιγόκερω, στον οικείο όγδοο οίκο σας, από τις 21 Δεκεμβρίου 2013 ως τις 31 Ιανουαρίου 2024. Μπορεί να είναι μια δύσκολη στιγμή για την αγάπη. Μπορεί να σας φέρει πίσω το ερωτικό παρελθόν και αυτό περιλαμβάνει έναν/μία πρώην που αγαπάτε ακόμα ή παλιές μνησικακίες και ανεπίλυτα ζητήματα. Μπορεί να αμφισβητείτε τη σχέση σας ή να τρέξετε να ξεφύγετε. Εξερευνήστε εξονυχιστικά τα πάντα, διατηρώντας τις επιφυλάξεις σας ή εργαστείτε σε περιοχές της σχέσης σας, όπου εσείς και ο αγαπημένος σας δεν μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα.

Επιρροή ανάδρομου Άρη: Ο Άρης στον πέμπτο οίκο σας, του πάθους, σας ωθεί να κάνετε μια επιτόπου στροφή και να ζήσετε την έκσταση του έρωτα, αλλά μπορείτε να διατηρήσετε αυτές τις καυτές σπίθες; Από τις 1 Μαρτίου 2024 ως τις 20 Μαΐου 2024, ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο Ζυγό, μια εποχή όπου αυξάνεται η ανασφάλειά σας και η λίμπιντό σας θα είναι μικρότερη από το συνηθισμένο. Προσοχή στην ψυχραιμία σας. Είναι σημαντικό να βρείτε διεξόδους εκτόνωσης της ενέργειάς σας, όσο το δυνατόν. Ή μήπως γίνεστε κρυψίνοες ή ανυπόμονοι; Θα μπορούσαν να υπάρχουν άγχος, δράμα, διαμάχες ή σεξουαλική απογοήτευση, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αφήστε το σύμπαν να σας καθοδηγήσει και μην προσπαθείτε να επιβληθείτε. Όλα όσα θέλετε θα έρθουν την κατάλληλη χρονική στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιρροή Μεγάλου Σταυρού Άρη στο Ζυγό-Δία στον Καρκίνο-Ουρανού στον Κριό-Πλούτωνα στον Αιγόκερω, το πρώτο εξάμηνο του 2024, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τις δυο τελευταίες μέρες του πρώτου δεκαημέρου και τις τέσσερις πρώτες μέρες του δευτέρου δεκαημέρου: Μήπως ήδη έχετε αρχίσει να νιώθετε ότι το σύμπαν σας έχει βάλει στο στόχαστρο και θέλει να αλλάξει ριζικά τη ζωή σας; Ίσως αυτή η μοιραία αλλαγή να είναι το …τέλος του κόσμου για σας, αφού δεν είναι σε αρμονία με την ασφαλή φύση σας. Το σύμπαν σας δίνει τα ερεθίσματα για να φέρετε πίσω στη ζωή σας τα χρώματα και τις χαρές, που έχουν χαθεί εδώ και πολύ καιρό. Προφανώς, αυτή η διαδικασία θα αναπτυχθεί σταδιακά, αλλά δε θα περάσει απαρατήρητη, σας ζητά να λάβετε μέτρα και να εκθέσετε τον εαυτό σας σε καταστάσεις που δεν είχατε φανταστεί πριν. Θα είστε ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής των επιλογών σας, εμποδίζοντας τους άλλους να αποφασίζουν για εσάς ή να σας αναγκάζουν να κάνετε πράγματα που δε σας ταιριάζουν ή αντιτίθενται στις ιδέες σας. Ίσως οι άνθρωποι γύρω σας να πουν ότι έχετε κακό χαρακτήρα, ότι είστε αναξιόπιστοι, με παιδιάστικη συμπεριφορά και κυκλοθυμικοί, αλλά αυτά τα επίθετα με τα οποία είστε ήδη εξοικειωμένοι, δε θα σας βλάψουν πια.

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ιδιαίτερα για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου: Με τον Ποσειδώνα στον ένατο οίκο σας, της ανώτερης γνώσης, είστε αποφασισμένοι να εμβαθύνετε τη γνώση σας και να φτάσετε στα βάθη μιας ψυχικής ανακάλυψης, ξεκινώντας ένα εκπαιδευτικό μάθημα για ένα θέμα που σας ενδιέφερε πάντα. Ο ονειρικός Ποσειδώνας σας καλεί στη μεταφυσική μελέτη, σε ένα νέο πνευματικό ενδιαφέρον και ενισχύει τη συμπόνια και την άνευ όρων αγάπη.

Επιρροή Κρόνου στο Σκορπιό: Η αγάπη είναι ένα σοβαρό θέμα για σας το 2024, καθώς ο Κρόνος στο Σκορπιό συνεχίζει την πορεία του, στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και του πάθους. Είστε επιλεκτικοί, όταν πρόκειται να χαρίσετε την καρδιά σας και δεν μπορείτε πλέον να συμβιβάζεστε με μεσοβέζικες καταστάσεις. Είστε μόνοι; Ίσως προσελκύσετε μια μόνιμη, σοβαρή σχέση. Ωστόσο, έχετε να αντιμετωπίσετε τον εθισμό σας στο δράμα και στην γκρίνια, γιατί η καλή νεράιδα του έρωτα δεν έχει φροντίσει να μην είναι τα πράγματα τόσο βαρετά. Αλλά θυμηθείτε: ένας αργός, μεν, αλλά σταθερός ρυθμός και ένας αξιόπιστος σύντροφος δεν πρέπει να υποτιμηθούν. Είστε σε σχέση; Ο Κρόνος στον πέμπτο οίκο φέρνει πιο σοβαρές επιλογές για δημιουργία από κοινού. Οι συνομιλίες σας θα μπορούσαν να στραφούν στην απόκτηση ενός παιδιού ή την έναρξη μιας κοινής επιχείρησης. Αλλά προσοχή: Μην κάνετε οποιοδήποτε άλμα, χωρίς να κάνετε προηγουμένως προσεκτικό σχεδιασμό και υπολογισμούς.

Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της δομής και της ασφάλειας, έτσι, αγνοώντας τις οικονομικές ανησυχίες ή προσπαθώντας να κάνετε πάρα πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα μπορούσε να σας δημιουργήσει άγχος! Κάποιοι από σας ίσως αποφασίσετε να αναβάλετε την απόκτηση παιδιών, προκειμένου να σταθεροποιηθείτε σε άλλους τομείς της ζωής σας. Ο Κρόνος στον πέμπτο οίκο σας θα μπορούσε να σας φέρει, επίσης, μια σχέση με κάποιον που είναι λίγο μεγαλύτερος ή κοινωνικά πιο καταξιωμένος από σας, ενδεχομένως με κάποιον που είναι πλούσιος ή έχει παιδιά από μια προηγούμενη σχέση. Είστε έτοιμοι για δημόσια προβολή και φήμη; Ο Κρόνος θα μπορούσε να σας ωθήσει στο προσκήνιο. Στέκεστε πιο άνετα

μπροστά στο πλήθος, είστε τέλειοι!

Επιρροή Δία: Ο Δίας στο ζώδιό σας, μέχρι τις 16 Ιουλίου 2024, συνεχίζει την εσωτερική ανάπτυξη η οποία εκδηλώνεται έμπρακτα. Είστε ένας από τους τυχερούς, καθώς αισθάνεστε να απομακρύνονται οι δυσκολίες και οι κακουχίες της ζωής. Θα υπάρξουν μέρες που θα αισθάνεστε εξαντλημένοι, αλλά η ζωή θα σας προσφέρει ευχάριστες ευκαιρίες που σας χαρίζουν χαρά και ικανοποίηση. Ο Δίας σας βοηθά να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, τη σφαίρα των ενδιαφερόντων και δραστηριοτήτων σας. Αν είστε σπουδαστές ή ενδιαφέρεστε για μελλοντική καριέρα, είναι πιθανό να δείτε πρόοδο. Έτσι, να θυμάστε: Καταβάλλετε προσπάθειες και είναι σίγουρη η επιτυχημένη έκβαση, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα φορέσετε το …στέμμα του νικητή.

Μετά τις 16 Ιουλίου και μέχρι τις 11 Αυγούστου 2015, ο Δίας στο Λέοντα και στο δεύτερο οίκο σας, παίρνει τα οικονομικά εμπόδια μακριά και βλέπετε ταχεία πρόοδο των οικονομικών στόχων σας. Είναι απίθανο να υποφέρετε σε μεγάλο βαθμό στα οικονομικά σας. Το ευχάριστο αποτέλεσμα θα είναι ότι πάντα θα έχετε τα μετρητά που χρειάζεστε, όταν τα χρειάζεστε. Συμβουλή του Δία: Θα ήταν σκόπιμο να αποφύγετε την περιττή σπατάλη χρημάτων και τα τολμηρά και ανεξέλεγκτα οικονομικά ρίσκα. Ο Δίας είναι ευεργέτης αλλά και τυχοδιώκτης, κάνοντας επικίνδυνες …εξορμήσεις, πολλά απροσδόκητα μπορούν να συμβούν.

Επιρροή Εκλείψεων: Η Έκλειψη Σελήνης στις 15 Απριλίου 2024 στο Ζυγό και στον τέταρτο οίκο σας ρίχνει τα φώτα στο σπίτι σας και την επαγγελματική σας ζωή και σας καλεί να κάνετε ένα διάλειμμα για να συνειδητοποιήσετε τι θέλετε από την οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Είναι η στιγμή που δείχνετε την αληθινή αγάπη σας στα προσφιλή σας πρόσωπα και απεγκλωβίζεστε από πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, που σας δεσμεύουν συναισθηματικά με αρνητικό τρόπο.

Η Έκλειψη Σελήνης στις 8 Οκτωβρίου 2024 στον Κριό και στο δέκατο οίκο σας, σας δίνει το θάρρος να θέσετε τον εαυτό σας στο προσκήνιο. Η καριέρα σας θα μπορούσε να απογειωθεί με καλπάζοντα ρυθμό. Θα μπορούσατε να βρείτε κάποιον που θέλει να επενδύσει κάποια ευρώ πάνω στα όνειρά σας. Αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπεται… να χάσετε!

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης: Μήπως έχετε ανάγκη για υποχώρηση; Μπορεί να αποφασίσετε να κόψετε τους δεσμούς με κάποιον τώρα. Ή θα μπορούσατε να θεραπεύσετε ένα αρνητικό μοτίβο στη σχέση σας. Η ερωτική σας ζωή και οι συνεργασίες σας θα είναι στην ημερήσια διάταξη, χάρη στην Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων και των συνεργασιών. Όμως, προσοχή: Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον Αιγόκερω, από τις 21 Δεκεμβρίου 2013 ως τις 31 Ιανουαρίου 2024, και μπορεί να είναι μια δύσκολη περίοδος για τις σχέσεις. Παλιά θέματα θα επανέλθουν στο προσκήνιο, τα οποία θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με δύναμη και θάρρος, αλλά θα βγείτε από μια κατάσταση ισχυρότεροι από ποτέ. Εάν είστε μόνοι, είναι μια καλή στιγμή για να διαλύσετε κάθε συναισθηματικό μπλοκάρισμα που σας αποτρέπει να βιώσετε την αγάπη.

Επιρροή ανάδρομου Άρη: Η οικογένεια και οι υποθέσεις του σπιτιού σας θα είναι ένα έντονο θέμα για ένα μεγάλο μέρος του 2024, καθώς ο ενεργητικός Άρης στο Ζυγό, που θα επισκεφθεί τον οικογενειακό τέταρτο οίκο σας, από τις 1 Μαρτίου 2024 ως τις 20 Μαΐου 2024, θα είναι ανάδρομος, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να επιφέρει κάποιες στιγμές έντασης στη ζωή στο σπίτι σας. Ένας καταπιεσμένος θυμός θα μπορούσε να εκτονωθεί σε ένα μέλος της οικογένειάς σας ή σε μια γυναίκα συγγενή σας ή στον αγαπημένο σας ή στα παιδιά σας και μπορεί να νιώσετε περισσότερη ενόχληση από το συνηθισμένο. Εάν ζείτε με συγκατοίκους, μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε ενοχλημένοι από την παρουσία τους και να μη θέλετε να είστε στο σπίτι σας.

 

ΛΕΩΝ

Επιρροή Ουρανού στον Κριό, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τις τρεις τελευταίες μέρες του πρώτου δεκαημέρου και του δευτέρου δεκαημέρου: Κάθε πολιτισμός προσπαθεί να εξηγήσει το νόημα της ζωής. Κάθε κοινωνία ορίζει τις αξίες της. Με τον Ουρανό να διέρχεται μέσα από τον ένατο οίκο σας, των πεποιθήσεων και των αξιών, ήρθε η ώρα να αμφισβητήσετε και να επαναστατήσετε! Ίσως μετακινηθείτε από τον τόπο ή τη χώρα που μένετε ή ίσως βιώσετε μια εμπειρία με μια ξένη κουλτούρα. Το «ταξίδι» μπορεί να είναι τόσο κυριολεκτικό, αλλά μπορεί να προκληθεί και με το μυαλό σας, μέσω εκπαιδευτικών εμπειριών ή συναντήσεων με μια ξένη φιλοσοφία. Γίνεται μια αλλαγή στον πυρήνα των συστημάτων των αξιών σας που διέπουν τη ζωή σας. Η σκέψη σας δεν μπορεί να είναι τώρα φυλακισμένη, για το καλό της ψυχής σας.

Επιρροή Κρόνου στο Σκορπιό: Η οικογενειακή ζωή σας θα μπορούσε να περάσει από αρκετά σκαμπανεβάσματα, καθώς ο προκλητικός Κρόνος εξακολουθεί να βρίσκεται ήδη από τον Οκτώβριο του 2012 στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ζείτε κάτω από την ίδια στέγη με τους συγγενείς σας ή έχετε συγκάτοικους; Ο δομημένος Κρόνος επιμένει να κάνετε σαφείς συμφωνίες, από τις οικιακές εργασίες μέχρι τις οικονομικές υποχρεώσεις. Ίσως διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε περισσότερη μοναξιά στο σπίτι σας και περισσότερη προστασία της ιδιωτικής σας ζωής. Ίσως να επιδιώξετε να δουλεύετε περισσότερες ώρες στο σπίτι ή να δουλεύετε χωρίς διακοπή! Οι σχέσεις με τους φίλους σας, τον αγαπημένο σας ή τους συγγενείς σας μπορεί να σας δημιουργούν αναστεναγμούς. Το παλιό κόλπο κατανομής των καθηκόντων με το βάρος στους δικούς σας ώμους, δεν πιάνει πια.

Ίσως σκέφτεστε να πάτε στο επόμενο κεφάλαιο με το δεσμό σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο Κρόνος μπορεί να σας ζητήσει να κάνετε περισσότερο χώρο και να επιτρέψετε περισσότερη ανεξαρτησία στον αγαπημένο σας. Επειδή ο τέταρτος οίκος κυβερνά τη μητρότητα, ίσως τώρα να συναντήσετε εμπόδια για μια πιθανή εγκυμοσύνη, ίσως χρειαστεί να κάνετε πιο προσεκτικό σχεδιασμό, δε χρειάζεται να βιαστείτε και να ζήσετε το υπόλοιπο της ζωής σας εκτός ισορροπίας. Με τον Κρόνο στον τέταρτο οίκο σας, ξεκινάτε την εξοικονόμηση και τη θέσπιση μεγάλης εμβέλειας στόχων. Ίσως ένα ακίνητο σας προσφέρει μια νέα πηγή εσόδων. Είστε έτοιμοι να αγοράσετε το σπίτι των ονείρων σας; Ξεκινήστε προσεκτικά την αναζήτηση και ίσως οι φαντασιώσεις σας γίνουν πραγματικότητα το 2024.

Επιρροή Δία: «Παραδοθείτε»: είναι μια εντολή που κατεβαίνει από το σύμπαν στο δικό σας κόσμο. Ο Δίας στο δωδέκατο οίκο σας, του ασυνειδήτου και του τέλους, σας καλεί να αφήσετε πίσω τον πόνο σας, το …πένθος, να θεραπεύσετε τις πληγές της ψυχής σας και να ανακουφιστείτε από το ζοφερό παρελθόν σας. Για να μπορέσετε να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο, θα πρέπει να βρείτε τρόπους να αφήσετε το παλιό: τις παλιομοδίτικες ιδέες σας και τις περιοριστικές πεποιθήσεις σας. Ίσως και να μη νιώθετε τόσο άνετα με τον εαυτό σας. Ίσως ασχοληθείτε με πνευματικές πρακτικές που σας ηρεμούν, όπως γιόγκα ή διαλογισμό. Είστε σε απευθείας σύνδεση με το …αόρατο βασίλειο της ζωής και γίνεστε περισσότερο διαισθητικοί. Χρήσιμοι άνθρωποι θα είναι όλοι δίπλα σας. Αντί να προσπαθείτε να είστε το αφεντικό, καλύτερα να παίξετε το ρόλο του μαθητευόμενου.

Η επανάκτηση της χαράς και της δημιουργίας ξεκινά με την περιήγηση του Δία στο ζώδιό σας, από τις 16 Ιουλίου και μέχρι τις 11 Αυγούστου 2015. Είστε οι τυχεροί, αφού ο Δίας έχει να επισκεφτεί το ζώδιό σας δώδεκα ολόκληρα χρόνια! Για έναν ολόκληρο χρόνο, θα είναι μια εποχή ραγδαίων θετικών εξελίξεων, η ζωή σας αλλάζει με έναν επικό τρόπο. Μπορεί να έχετε μια συναρπαστική νέα δουλειά, να μετακομίσετε ή να έχετε μια εντελώς νέα θετική προοπτική στην ερωτική σας ζωή. Αποκτάτε μια εντελώς νέα ταυτότητα για τον εαυτό σας. Ο Δίας θέλει να είστε τολμηροί, ανοικτοί και ανιδιοτελείς. Τα λαμπερά φώτα σας βοηθούν να λάμψετε.

Επιρροή Εκλείψεων: Η Έκλειψη Ηλίου στις 29 Απριλίου 2024 στον Ταύρο και στο δέκατο οίκο σας, αναδιαρθρώνει την επαγγελματική σας ζωή. Εργαστήκατε σκληρά να οικοδομήσετε την επαγγελματική φήμη σας ή να ακονίσετε τα ταλέντα σας. Τώρα εκθέτετε τα σχέδιά σας και αποκαλύπτετε τη δύναμή σας! Μία προειδοποίηση: Το … παιχνίδι σας να είναι καθαρό, αλλιώς η έκλειψη θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια τα αδύνατα σημεία σας και να σας στείλει … πίσω!

Η Έκλειψη Ηλίου στις 23 Οκτωβρίου 2024 στο Σκορπιό και στον τέταρτο οίκο σας, σας καλεί να φροντίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα περισσότερο και καλύτερα. Μπορεί να βρείτε μια πιο υγιή ισορροπία μεταξύ της καριέρας σας και της οικογενειακής σας ζωής. Μπορεί να ασχοληθείτε με πώληση ακινήτων ή θα μπορούσατε να βάλετε χρήματα στην τράπεζα ή να βρείτε ένα νέο μισθωτή.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης: Μία συναισθηματική εμπλοκή διαφαίνεται στο προσκήνιο, καθώς ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, θα είναι ανάδρομη από τις 21 Δεκεμβρίου 2013 ως τις 31 Ιανουαρίου 2024, στον τελειομανή έκτο οίκο σας. Η αναλυτική και κριτική πλευρά σας θα μπορούσε να βγει στην επιφάνεια και να βρίσκετε ελαττώματα στον αγαπημένο σας που σας ενοχλούν. Πώς περιμένετε από το σύντροφό σας να είναι τέλειος; Αφού εσείς δεν είστε τέλειοι. Θέματα εικόνας του σώματός σας θα μπορούσαν επίσης να σας απασχολήσουν, με αποτέλεσμα να θέλετε να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Καλείστε να αγαπάτε τον εαυτό σας, όπως είστε. Μπορεί να φροντίσετε το σώμα σας μέσα από ένα μάθημα γιόγκα ή κάνοντας τη γυμναστική που αγαπάτε. Αν είστε σε σχέση, μια εσωτερική δύναμη σας παροτρύνει να μιλήσετε για οποιαδήποτε παρατεταμένα αρνητικά θέματα στη σχέση σας.

Επιρροή ανάδρομου Άρη: Η επικοινωνία πρόκειται να είναι πρόβλημα για σας, καθώς ο αγχωτικός Άρης θα είναι ανάδρομος στο Ζυγό και στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας από τις 1 Μαρτίου 2024 ως τις 20 Μαΐου 2024. Είναι πολύ σημαντικό να βρείτε έναν αποτελεσματικό τρόπο για να εκφράσετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Ο ανάδρομος Άρης μπορεί να σας κάνει να είστε αδιάλλακτοι και καυστικοί στα λόγια σας. Μπορεί να είστε υπό πίεση από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας και θα έχετε λιγότερη υπομονή από το κανονικό. Ένας φίλος ή συγγενής ή αδελφός μπορεί να ενεργεί με ανταγωνιστικό τρόπο ή απλά να …πατάει τα κουμπιά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠροβλέψειςΕπιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τις δυο τελευταίες μέρες του πρώτου δεκαημέρου και τις τέσσερις πρώτες μέρες του δευτέρου δεκαημέρου: Είστε ο τελειομανής του ζωδιακού, αυτός που προσπαθεί να ανακαλύψει ένα …διαμάντι σε μια ζωή που δεν είναι και τόσο τέλεια. Αλλά είστε πραγματικά αισιόδοξοι, επιθυμείτε πραγματικά η ερωτική σας ζωή να είναι ένα παραμύθι και τώρα σταδιακά θα μάθετε να είστε ο σεναριογράφος της δικής σας ζωής. Η διέλευση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της δημιουργικότητας, είναι επωφελής για σας, βαθιά, μεταμορφωτική και ευεργετική. Η αισθηματική σας ζωή, η δημιουργικότητά σας, η σχέση σας με τα παιδιά σας, αν έχετε, και ό, τι κάνετε για διασκέδαση και ευχαρίστηση θα αλλάξουν σταδιακά. Και με τον Πλούτωνα, η αλλαγή είναι βαθιά και αμετάκλητη.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σας καλεί να διερευνήσετε τη δημιουργικότητά σας, την κοσμοθεωρία σας και τις πνευματικές πεποιθήσεις σας, τις ερωτικές προσδοκίες και τις ανάγκες σας στις ερωτικές σχέσεις σας. Τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε να κάνετε; Ο Πλούτωνας φέρνει προσωπική δύναμη και ευαισθητοποίηση, τη γνώση για το ποιος είστε και πώς θα ενεργήσετε. Θα καταλάβετε ότι η πραγματικότητα της δικής σας ζωής είναι μια αντανάκλαση των βαθύτερων πεποιθήσεων σας αλλά και των επιλογών σας.

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ιδιαίτερα για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου: Με τον Ποσειδώνα απέναντί σας, στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, δε σκέφτεστε για τον εαυτό σας, αλλά πώς οι άλλοι άνθρωποι επηρεάζονται από τις επιλογές σας. Ο χειρισμός των σημαντικών προσώπων στη ζωή σας, συντρόφων, συνεργατών, ακόμα και των εχθρών, μοιάζει μπερδεμένη υπόθεση. Να αναμένετε ένα βαθμό αδιαλλαξίας και, ίσως, ανειλικρίνεια. Η βασική στρατηγική είναι να έχετε σαφή και ξεκάθαρη επικοινωνία και να θέσετε όρια. Ο Ποσειδώνας, που αντιπροσωπεύει τόσο την αίγλη, όσο και τη σύγχυση, σας υπόσχεται κάποια δελεαστική νέα σχέση, αλλά ζητήστε κάποια χρήσιμη συμβουλή από έναν έμπιστο φίλο, για να δώσει τη δική του εκτίμηση σε αυτή τη σαγηνευτική …ερωτική άφιξη.

Επιρροή Κρόνου στο Σκορπιό: Οι επικοινωνίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο, κατά τη διάρκεια αυτού του έτους, χάρη στον Κρόνο στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, που περιλαμβάνει τα blogs, τις εκδόσεις, τις διαλέξεις, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Δεδομένου ότι η δύναμη των λέξεων (γραπτές ή προφορικές) είναι ισχυρή, επιλέξτε αυτό που λέτε με προσοχή. Η έρευνα και η ανάλυση, ισχυρά σημεία για πολλούς Παρθένους, αποδίδουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αν έχετε αδέλφια, αξιολογείστε προσεκτικά κατά πόσο μπορείτε να βασιστείτε πάνω τους ή να ζητήσετε την υποστήριξή τους. Ο Κρόνος εφιστά την προσοχή σας στην επικοινωνία με τον κοινωνικό σας περίγυρο ή τη γειτονιά σας. Συνεπώς, θα μπορούσατε να βρεθείτε αντιμέτωποι με αντικρουόμενες απόψεις και πίεση.

Επιρροή Δία: Από τον Ιούνιο του 2013, ο Δίας μετακόμισε στο ενδέκατο οίκο σας, των ομαδικών δραστηριοτήτων, και θα παραμείνει ως τις 16 Ιουλίου 2024. Έτσι, θα είναι ένα κοινωνικό έτος και συναντιέστε με νέες ομάδες και σημαντικούς φίλους. Ο κοινωνικός κύκλος σας επεκτείνεται, είστε τολμηροί και εξωστρεφείς και έχετε ευκαιρίες για την επίτευξη των προσωπικών και κοινωνικών φιλοδοξών σας. Αλλά μην το παρακάνετε! Να είστε σίγουροι για το τι ψάχνετε στους άλλους. Ο ενδέκατος οίκος κυβερνά το Διαδίκτυο και με τον Δία εδώ, μια on-line επιχείρηση μπορεί να ευδοκιμήσει. Ίσως αυξήσετε τη φήμη σας στο internet ή εμπορευτείτε ένα προϊόν που θα είναι πολύ επικερδές.

Από τις 16 Ιουλίου και μέχρι τις 11 Αυγούστου 2015, ο Δίας στο δωδέκατο οίκο σας, του ασυνείδητου και των κρυφών καταστάσεων, σας καλωσορίζει σε ένα σουρεαλιστικό κόσμο. Αυτό είναι σίγουρα ένα μεταβατικό χρονικό διάστημα, όπου τίποτα δεν είναι ακόμα ορατό. Με τον Δία, το σύνθημά σας είναι: «έξω το παλιό, αγκαλιά με το νέο.» Κάνετε απογραφή της ζωής σας, απελευθερώνοντας αυτό που δε σας εξυπηρετεί πλέον. Είναι απαραίτητο να καθαρίσετε την ψυχή σας, ώστε να μπορείτε να ανοίξετε το δρόμο για μια συνολική μεταμόρφωση της ζωής σας. Ο διαλογισμός ή η πνευματική πρακτική θα μπορούσαν να κάνουν καλό στο μυαλό και την ψυχή σας. Ίσως συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας, ακόμα και ενώ ταξιδεύετε! Αν είστε σε σχέση, ο Δίας στο δωδέκατο οίκο σας μπορεί να φέρει μια θεραπεία των πληγών του παρελθόντος, που είναι διαφωτιστική και ευχάριστη.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης: Βεβαιωθείτε ότι τα ερωτικά πυροτεχνήματα δεν εκρήγνυνται με λάθος τρόπο, καθώς μπορεί να γίνετε αρκετά δραματικοί, με την ρομαντική Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω και τον πέμπτο οίκο σας, από τις 21 Δεκεμβρίου 2013 ως τις 31 Ιανουαρίου 2024. Θα μπορούσε να σας φέρει πίσω έναν/μία πρώην ή απλά να δημιουργήσει μια εσωτερική ένταση στην ερωτική σας ζωή. Καταπιεσμένα συναισθήματα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε μια δημιουργική διέξοδο για αυτά. Η άσκηση, ένα δημιουργικό έργο και διασκεδαστικές δραστηριότητες, θα βοηθήσουν άμεσα τα τυχόν ταραχώδη συναισθήματά σας να εκτονωθούν σε θετικά κανάλια.

Επιρροή ανάδρομου Άρη: Τα οικονομικά θέματα μπορεί να είναι τόσο συναρπαστικά, όσο και αγχωτικά. Ο Άρης θα είναι ανάδρομος από τις 1 Μαρτίου 2024 ως τις 20 Μαΐου 2024, στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και ίσως να μειωθούν τα έσοδά σας ή οι ευκαιρίες για να αυξήσετε τα κεφάλαια της επιχείρησής σας να είναι περιορισμένες. Κι αυτό συνεπάγεται πιέσεις, αλλά και υπερβολικές απαιτήσεις. Κάντε ειρήνη με τον εαυτό σας και μειώστε τις δαπάνες σας. Μπορεί, επίσης, να ξοδεύετε περισσότερα με τον ανυπόμονο Άρη εδώ, γι’ αυτό μην αναλάβετε οποιεσδήποτε οικονομικές δεσμεύσεις. Θα σας είναι λίγο πιο δύσκολο να αποβάλετε κάποιες συνήθειες, οπότε θα χρειαστεί να κάνετε χρονοδιάγραμμα και να μην αναλάβετε νέες οικονομικές δεσμεύσεις, ώστε τα πράγματα να είναι διαχειρίσιμα.

 

ΖΥΓΟΣ

Επιρροή Μεγάλου Σταυρού Άρη στο Ζυγό-Δία στον Καρκίνο-Ουρανού στον Κριό-Πλούτωνα στον Αιγόκερω, το πρώτο εξάμηνο του 2024, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τις δυο τελευταίες μέρες του πρώτου δεκαημέρου και τις τέσσερις πρώτες μέρες του δευτέρου δεκαημέρου: Επιθετικότητα, δυσαρμονία, πόλεμος! Δε χτίζετε πλέον πύργους στην άμμο και αλίμονο σε όποιον σας προκαλέσει! Απλά δε θα τολμήσει! Δεν ήσασταν, όμως, ποτέ τόσο επιθετικοί, αφού η ψυχή σας έλκεται από την ομορφιά, τις τέχνες, τη μουσική, το θέατρο, τη φωτογραφία, τη λογοτεχνία. Τελικά, θα επιδιώξετε την ισορροπία και την αρμονία ή θα σας ξεφύγουν; Η διέλευση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στον τέταρτο οίκο σας, σας κάνει να διαπιστώσετε ότι το σπίτι σας, οι οικογενειακές σας σχέσεις και το οικογενειακό περιβάλλον σας υφίστανται βαθιές, μεταμορφωτικές αλλαγές. Μπορεί να ξεκινήσετε μια οικογένεια ή να πάρετε διαζύγιο. Ίσως αγοράσετε ένα περιουσιακό στοιχείο ή ακόμα και να το χάσετε.

Οι υπάρχουσες σχέσεις θα δοκιμαστούν σκληρά, με τον Ουρανό στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και η αγάπη θα είναι ιδιαίτερα ασταθής. Η όλη κοινωνική σφαίρα σας αλλάζει δραματικά. Το νέο έτος έρχεται με ένα … «χτύπημα» και πολύ πιθανό σαν κεραυνός. Οι σχέσεις σας περνούν από εξονυχιστικό έλεγχο χάρη σε αυτόν τον …εμπρηστικό πλανητικό συνδυασμό. Γίνεστε σκληροί και ανυπόμονοι και απορρίπτετε τα πάντα επί τόπου. Ακόμα και αν όλα φαίνονται να καταρρέουν μπρος στα μάτια σας, να θυμάστε: μια νέα ζωή είναι σε εξέλιξη κι εσείς καλείστε να βάλετε τη σωστή ισορροπία.

Επιρροή Κρόνου στο Σκορπιό: Ένας άλλος λόγος για τον οποίο δε θα πρέπει να πάρετε τα πράγματα «ελαφρά τη καρδία» είναι η παραίτησή σας από τον οικονομικό σχεδιασμό. Ο οδηγός σας, ο Κρόνος, ήδη έχει ξεκινήσει σιγά-σιγά την εκκαθάριση, από τον Οκτώβριο του 2012, στο δεύτερο οίκο σας, του χρήματος, και σας καλεί να βάλετε γερά θεμέλια. Επειδή είστε κάπως υλιστές με τα πολυτελή αγαθά, θα είναι κάπως δύσκολο για σας να αλλάξετε νοοτροπία. Πρέπει να πάρετε κάποια μέτρα λιτότητας, ακόμα κι αν πρέπει να περιορίσετε την άνετη ζωή σας. Με τον Κρόνο σε αυτή τη θέση, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις δαπάνες σας. Μπορείτε να κερδίσετε, αλλά μπορεί και να … «κάψετε» τα χρήματά σας. Είναι η καλύτερη χρονιά για να κάνετε ένα οικονομικό πρόγραμμα, να χαράξετε ένα συνετό οικονομικό προϋπολογισμό και επίσης να ελέγξετε τις επενδύσεις σας. Μείνετε μακριά από επιχειρηματικές συνεργασίες, που σας υπόσχονται γρήγορο κέρδος. Φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές και δεν είναι για σας!

Επιρροή Δία: Με τον τυχερό Δία στο δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας, της κοινωνικής θέσης και των μεγάλων επιχειρήσεων, μέχρι τις 16 Ιουλίου 2024, θα μπορούσατε να κάνετε τεράστια άλματα στην επαγγελματική σας ζωή! Ανεβαίνετε τη σκάλα της επιτυχίας, λαμβάνοντας μια θέση εξουσίας, ίσως ακόμη και να γίνετε αφεντικό του εαυτού σας. Γνωριμίες με σημαίνοντες ανθρώπους μπορούν να δώσουν στην καριέρα σας μεγάλη ώθηση, δίνοντάς σας το χρυσό κλειδί για να ανοίξετε τις πύλες της …δόξας.

Το κοινωνικό δίκτυό σας επεκτείνεται από τις 16 Ιουλίου και μέχρι τις 11 Αυγούστου 2015, όπου ο Δίας στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομαδικών δραστηριοτήτων, σας φέρνει σε επαφή με άτομα πολυτάλαντα και πνευματικά ευφυή. Οι νέες ομάδες θα είναι στο προσκήνιο, όταν πρόκειται για τη σταδιοδρομία σας. Κοινωνικά, ο Δίας θα ενισχύσει τη δημοτικότητά σας. Μπορεί να βρεθείτε στο επίκεντρο ενός ζωντανού ακροατηρίου. Ένα ομαδικό ταξίδι θα μπορούσε να φέρει ένα δημιουργικό …ωστικό κύμα, δεδομένου ότι ο Δίας κυβερνά τα μακρινά ταξίδια. Συσπειρώνετε τους φίλους σας για μια διασκεδαστική απόδραση. Ίσως και να ασχοληθείτε με μια αθλητική δραστηριότητα.

Επιρροή Εκλείψεων: Η Έκλειψη Σελήνης στις 15 Απριλίου 2024 στο ζώδιό σας, σας υπενθυμίζει να θέσετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας. Τώρα απλά δε θα μπορείτε να κάνετε συμβιβασμό, προκειμένου να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Δεδομένου ότι οι εκλείψεις φέρνουν εκπλήξεις, ίσως ακόμη και να ανακαλύψετε ένα νέο ερωτικό πάθος, που στέλνει τη ζωή σας σε μια απροσδόκητη κατεύθυνση.

Η Έκλειψη Σελήνης, στις 8 Οκτωβρίου 2024, στον Κριό και στον έβδομο οίκο σας, σας βοηθά να επισφραγίσετε μια επίσημη σχέση ή συνεργασία. Αλλά θα έχετε το θάρρος να περπατήσετε σε χωριστούς δρόμους, αν διαπιστώσετε ότι είστε σε μια … τοξική αγάπη ή θα αισθάνεστε έτοιμοι να αρχίσετε και πάλι από την αρχή. Θα έχετε μια τάση για εξισορρόπηση ανάμεσα στην ανάγκη σας για ανεξαρτησία και την επιθυμία σας για συντροφικότητα.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης: Δε θα είναι όλα σε αρμονία στο οικογενειακό μέτωπο. Η ειρηνική Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον Αιγόκερω, στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, από τις 21 Δεκεμβρίου 2013 ως τις 31 Ιανουαρίου 2024. Θα μπορούσαν να υπάρξουν στιγμές σοβαρών διαφωνιών με τους αγαπημένους σας, αν δεν είστε προσεκτικοί. Εάν σκέφτεστε να κάνετε μια ακραία ανακαίνιση στο σπίτι σας, συνεννοηθείτε με τους διακοσμητές σας, αυτή τη χρονική περίοδο, γιατί δε θα είστε πιθανόν ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα Ωστόσο, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε μια εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων από το σπίτι σας. Μια σημαντική γυναίκα σας προκαλεί και αλλάζει την πορεία των γεγονότων στη ζωή σας. Ή ίσως η σχέση σας με τη μητέρα σας ή ένα παιδί σας θα μπορούσε να υποστεί μια σημαντική εξέλιξη.

Επιρροή ανάδρομου Άρη: Η ζωή σας παίρνει μια ξαφνική στροφή, ξαφνικά νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τρέχετε με υπερβολική ταχύτητα και συμβαδίζετε με αυτό. Ο κατηγορηματικός φιλόδοξος Άρης θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας, από τις 1 Μαρτίου 2024 ως τις 20 Μαΐου 2024, και γι’ αυτό δε θα είστε και τόσο πρόθυμοι να πάρετε οποιαδήποτε προσωπική πρωτοβουλία. Ο Άρης, επίσης, σας μπλοκάρει από το να ζητήσετε ό, τι θέλετε και σας πιέζει να είστε πιο ειλικρινείς. Μακριά από τον εγωισμό και το θράσος. Η καλύτερη χρήση αυτής της ενέργειας του Άρη είναι να επικεντρωθείτε και να αξιολογήσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Ίσως να νιώθετε περισσότερο μπλοκαρισμένες τη δύναμη και την ενέργειά σας. Ποιος θα μπορούσε να σας κατηγορήσει γι’ αυτό;

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τις δυο τελευταίες μέρες του πρώτου δεκαημέρου και τις τέσσερις πρώτες μέρες του δευτέρου δεκαημέρου: Ο κυβερνήτης πλανήτης σας στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, σας ωθεί να αναζητήσετε νέα πνευματικά ενδιαφέροντα, να διευρύνετε τις γνώσεις σας και να τις μοιραστείτε με τους άλλους. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για τους συγγραφείς, τους δημοσιογράφους και τους καθηγητές. Οι μαθητές θα έχετε καλή τύχη στις σπουδές σας τώρα. Ως το πιο συναισθηματικά και ψυχικά έντονο ζώδιο του ζωδιακού, οι διαισθητικές κεραίες σας συλλαμβάνουν τις πληροφορίες για τους ανθρώπους γύρω σας. Αυτό μπορεί να συμβεί σε ένα συνειδητό ή ασυνείδητο επίπεδο. Η διέλευση αυτή επηρεάζει το πώς επικοινωνείτε με τον καθημερινό κόσμο σας, τη γειτονιά και τις σχέσεις σας, με τα αδέλφια και τους συγγενείς σας. Ακόμα κι αν λειτουργείτε ανασταλτικά, διατηρείτε το δικό σας χώρο, το δικό σας απόρθητο φρούριο, και σίγουρα δε «μασάτε τα λόγια σας». Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, η σχέση σας με τα αδέλφια σας θα αλλάξει σημαντικά. Αν υπήρξε εχθρότητα, έχετε την ευκαιρία να θεραπεύσετε τη σχέση. Εάν θέλετε να φύγετε από τη γειτονιά σας, θα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε. Με τον Πλούτωνα, θα αντιληφθείτε πόσο δυνατοί είστε ως άτομα και ότι αν προβάλετε την εξουσία σας με συνετό τρόπο, θα καρπωθείτε τα οφέλη.

 

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ιδιαίτερα για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου: Ο Ποσειδώνας στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα, των παιδιών και της διασκέδασης, σας καθοδηγεί συναισθηματικά να νιώσετε τα ρομαντικά πάθη σας, μέσα από τα σκοτεινά βάθη των ωκεανών, αφού περάσετε όμως από …ομιχλώδη έλη και υγρούς βάλτους. Ο έρωτας παίρνει μια ρομαντική διάσταση αλλά η διαίσθηση και η έμπνευσή σας οδηγούν στο σωστό μέρος. Αν ενδιαφέρεστε για τεκνοποίηση, θα είναι μια πολύ γόνιμη χρονική περίοδος.

Επιρροή Κρόνου στο Σκορπιό: Ήδη από τον Οκτώβριο του 2012, ο Κρόνος κινείται στο ζώδιό σας και αυτό δείχνει περισσότερες ευθύνες και περισσότερα βάρη. Έχετε την ανάγκη να πάρετε πιο σοβαρά τη ζωή. Ο Κρόνος στο Σκορπιό είναι μια πρόκληση για σας και μπορεί να αισθάνεστε σαν να είστε στον …αέρα κατά καιρούς, είτε στην εργασία σας, είτε στην ερωτική σας ζωή. Θα πρέπει να προετοιμαστείτε για τις δυσκολίες και για την αύξηση των αρμοδιοτήτων σας, αλλά ποτέ μη χάσετε την ελπίδα ή παραιτηθείτε, επειδή ο Κρόνος φέρνει πάντα ανταμοιβή μετά από σκληρή δουλειά, και τα οφέλη του Κρόνου δεν είναι ποτέ φευγαλέα. Είναι ουσιαστικά και μακράς διαρκείας, ακόμη και αν μερικές φορές φαίνεται να φτάνουν αργά!

Ο Κρόνος σας ζητά να αποβάλετε το συναισθηματικό βάρος σας και να έχετε αντοχή. Αφήνετε το σημάδι σας στον έξω κόσμο, με τη σκληρή δουλειά σας, και σας πληρώνει δεκαπλάσια, σε μακροπρόθεσμη βάση. Ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε, να αναμετρηθείτε με το κάρμα σας, να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Ή, ίσως, μπορεί και να επιλέξετε να κόψετε ανούσιες σχέσεις και καταστάσεις και να ξεκινήσετε μια διαφορετική πορεία.

Επιρροή Δία: Αν ο Κρόνος είναι ο Κυβερνήτης της ευθύνης, ο Δίας είναι ο Κυβερνήτης των προσφορών και των δώρων. Ενώ ο Κρόνος σας βάζει επιπρόσθετο βάρος, ο Δίας στον ένατο οίκο σας, μέχρι τις 16 Ιουλίου 2024, σας στέλνει ταξίδια χιλιόμετρα μακριά ή διακοπές με νόημα. Υπάρχει ισχυρή πιθανότητα ενός ταξιδιού ή μπορεί να επικοινωνείτε τακτικά με ανθρώπους από το εξωτερικό. Μερικές φορές δε θα ξέρετε τι συμβαίνει, αλλά τουλάχιστον θα απολαύσετε αυτή τη συναρπαστική ατμόσφαιρα. Ζείτε την περιπέτεια, επεκτείνετε την κοινωνική ζωή σας, παίρνετε το ρίσκο για τα όνειρά σας!

Από τις 16 Ιουλίου και μέχρι τις 11 Αυγούστου 2015, ο Δίας ξεκινά την περιοδεία του στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Η καριέρα σας γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας και σημαίνοντα άτομα έρχονται στη ζωή σας για να σας βοηθήσουν. Θα μπορούσατε να έχετε μια σημαντική αναγνώριση για τη σκληρή δουλειά σας και να προβάλετε με επαγγελματισμό την εικόνα σας. Ίσως ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση ή λανσάρετε ένα προϊόν που θα μπορούσε να απογειωθεί. Θα αισθανθείτε πολύ τυχεροί, όταν πρόκειται για την καριέρα σας. Θέλετε να κάνετε μια αλλαγή; Ο Δίας μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε αυτό το άλμα. Μια προειδοποίηση: Ο Δίας μπορεί να σας κάνει υπερβολικά αισιόδοξους και με έπαρση. Αν και μπορεί να έχετε μια τάση να προβάλετε τα χρήματά σας, μην κλείσετε κάποιες πόρτες, νομίζοντας ότι έχετε βρει το καλύτερο.

Επιρροή Εκλείψεων: Η Έκλειψη Ηλίου στις 29 Απριλίου 2024 στον Ταύρο και στον έβδομο οίκο σας, θα ταρακουνήσει την καθεστηκυία τάξη στο πλαίσιο της ερωτικής σας ζωής. Οι εκλείψεις είναι γνωστές για την αποκάλυψη των σκιών του εαυτού μας, έτσι θα μπορούσατε να ανακαλύψετε κάτι απρόβλεπτο στη σφαίρα του έρωτα. Ίσως να έχετε μια ευχάριστη έκπληξη στη σχέση σας ή ακόμα και μια συναισθηματική εμπλοκή ή μια νέα αγάπη ή ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή. Εάν διαπραγματεύεστε μια νέα επιχειρηματική συμφωνία ή ένα νομικό ζήτημα, αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να επιταχύνει τα αποτελέσματα.

Η Έκλειψη Ηλίου στις 23 Οκτωβρίου 2024 στο ζώδιό σας, θα μπορούσε να σας φέρει μια νέα αγάπη ή το άνοιγμα ενός ξαφνικού νέου κεφαλαίου στην υπάρχουσα σχέση σας. Είναι μια στιγμή ορόσημο για ένα νέο προσωπικό έργο που βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας. Θα μπορούσατε να ανακαλύψετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας που σας πάει μπροστά. Ίσως θα μπορούσε να υπάρξει ένα κύμα συναισθηματικής θεραπείας των πληγών του παρελθόντος. Τι ή ποιος σας περιορίζει και σας κρατά κολλημένους σε … ανθυγιεινές καταστάσεις; Επιτέλους κάνετε μια αλλαγή νοοτροπίας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης: Οι φίλοι, τα αδέλφια σας και οι συγγενείς σας μπορεί να είναι μια πρόκληση για σας, με την Αφροδίτη να είναι ανάδρομη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, από τις 21 Δεκεμβρίου 2013 ως τις 31 Ιανουαρίου 2024. Ένα παλιό συναισθηματικό τραύμα ή μνησικακία μπορεί να βγει στην επιφάνεια ή μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα στη σχέση σας. Αφήστε στην άκρη το πείσμα σας και να είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε, στο όνομα της αγάπης. Ξεφύγετε από το παρελθόν αλλά μην ορίσετε τώρα νέες κατευθυντήριες γραμμές στη σχέση σας. Μια παλιά ερωτική φλόγα θα μπορούσε να αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία, ειδικά αν διάλυσή σας ήταν θέμα κακού timing και όχι λόγω έλλειψης αληθινής αγάπης.

Επιρροή ανάδρομου Άρη: Μήπως δεν είστε πολύ προσεκτικοί, όταν κρίνετε το χαρακτήρα κάποιων ανθρώπων; Με τον Άρη ανάδρομο στο Ζυγό και στο δωδέκατο οίκο σας, των κρυμμένων πραγμάτων, από τις 1 Μαρτίου 2024 ως τις 20 Μαΐου 2024, είναι σημαντικό να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα και να είστε σε επιφυλακή για αυτοκαταστροφικά μοντέλα σχέσεων. Είναι μια εποχή που η κρίση σας δε θα είναι σωστή, θα είστε επιρρεπείς σε εξαρτώμενες σχέσεις, που όμως δε θα μπορούν να σας προσφέρουν τη δέσμευση. Ίσως κάποιος/α πρώην επανέλθει στη ζωή σας, μόνο και μόνο για να ρίξει σκιά στη ζωή σας και να σας κάνει να έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους σας. Προσέξτε τις δελεαστικές προσφορές, βαδίζετε σε ένα δρόμο με λακκούβες!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ιδιαίτερα για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου: Αρχίζετε να συνειδητοποιείτε την αξία του σπιτιού και της οικογένειάς σας και να εκτιμάτε ορισμένους ανθρώπους στη ζωή σας, τι πραγματικά σημαίνουν για εσάς. Με τον Ποσειδώνα στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα αισθανθείτε μια ισχυρή ώθηση για να αναλάβετε κάποια δημιουργική απασχόληση, που θα πραγματοποιηθεί στην απομόνωση του σπιτιού σας. Μπορεί ακόμη στο μέλλον, να αποτελέσει και μια δεύτερη πηγή του εισοδήματός σας. Κάποιες οικογενειακές ευθύνες μπορεί να σας κρατήσουν μακριά από την κοινωνική ζωή. Θα αναλώνετε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας και ίσως να μη θέλετε πολλά άτομα γύρω σας, και κατ’ επέκταση, θα αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στον υπολογιστή σας ή σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μπορείτε να αλληλεπιδράτε με τους άλλους on-line, και όχι πρόσωπο με πρόσωπο, σαν μια φυγή από την πραγματικότητα. Θα πρέπει επίσης να περιορίσετε την τάση σας να επιδοθείτε στο αλκοόλ ή τα ναρκωτικά.

Επιρροή Ουρανού στον Κριό, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τις τρεις τελευταίες μέρες του πρώτου δεκαημέρου και του δευτέρου δεκαημέρου: Με τον Ουρανό στον πέμπτο οίκο σας, της αγάπης, ζείτε το πάθος και τη διασκέδαση, αν και τίποτα δε θα είναι προβλέψιμο. Απελευθερώνεστε, δε σας ενδιαφέρουν οι επικρίσεις, σπάζετε τα ταμπού στο σεξ, το ποτό και τη διασκέδαση, απαλλάσσεστε από τις ευθύνες σας, ζώντας τις στιγμές. Είστε ο επαναστάτης και νιώθετε βαθιά μέσα σας πως κάτι χρειάζεται να το αφήσετε. Είστε κουρασμένοι από τους περιορισμούς, δε θέλετε να υπακούτε στους κανόνες πια. Ο λόγος είναι ότι έχετε εσωτερικεύσει κάποιους ηθικούς κανόνες, που δεν έχουν καμία αληθινή πνευματική σημασία για εσάς. Ίσως να αναζητήσετε περισσότερο χώρο και χρόνο για τον εαυτό σας. Μια προειδοποίηση: Προσέξτε μην παρεκτραπείτε, πληγώνοντας τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους.

Επιρροή Κρόνου στο Σκορπιό: Χαλαρώστε και υποχωρήστε. Μετά την καταιγίδα, ο Κρόνος σας έχει φωλιασμένους στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας, κάνοντάς σας να ποθείτε την ηρεμία. Ο κύκλος αυτός ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2012 και σας βγάζει από το κέντρο της δράσης, κάνοντάς σας να κοιτάτε τα αστέρια και τον ωκεανό των συναισθημάτων σας. Ακόμα και αν απολαμβάνετε τα λαμπερά φώτα της πόλης σας, η ψυχή σας απαιτεί πιο στοχαστικές στιγμές. Ο Κρόνος στο δωδέκατο οίκο επιδρά στο ασυνείδητο μυαλό, προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Μερικοί από τους φόβους σας και τις ανησυχίες σας μπορεί να έχουν προκληθεί από τα τέλη του 2012 ή ίσως περάσατε από κατάθλιψη. Τώρα είστε έτοιμοι να διερευνήσετε την εσωτερική λειτουργία της ψυχής σας και δε θέλετε τίποτα να κρύψει τον Ήλιο σας! Τώρα είναι η ώρα να συνειδητοποιήσετε τι σας περιορίζει, όσον αφορά τις πεποιθήσεις και τις συναισθηματικές εξαρτήσεις σας. Με τη βοήθεια ενός θεραπευτή ή ενός έμπιστου φίλου ή μιας ανώτερης δύναμης, μπορείτε να αμβλύνετε τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, αυτά που σας κρατούν πίσω για χρόνια. Η επιθυμία σας να επουλώσετε τις πληγές σας επεκτείνεται και στον έξω κόσμο, προσφέρετε έτσι τη φιλανθρωπία σας, σε μια προσπάθεια να κάνετε καλό στην καρδιά σας.

Επιρροή Δία: Φέρνετε πίσω τη σεξουαλικότητά σας! Με τον τολμηρό Δία, τον κυβερνήτη σας, στο σέξι όγδοο οίκο σας, μέχρι τις 16 Ιουλίου 2024, κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί! Αποβάλετε τους φόβους σας και ζείτε τη χαρά του έρωτα και της ζωής. Προσπαθείτε να ελαφρύνετε το πρόγραμμά σας λίγο, έτσι ώστε να έχετε το χρόνο να χαλαρώσετε. Η χαλάρωση είναι το πρώτο βήμα για να αισθάνεστε επιθυμητοί και με καλή διάθεση. Ο Δίας είναι ο ταξιδιώτης του ζωδιακού. Κάνοντας ένα μεγάλης απόστασης ταξίδι, θα μπορούσατε να ερωτευτείτε και να κάνετε μιας μεγάλης απόστασης σχέση. Αν είστε σε σχέση, θα αισθανθείτε πιο πρόθυμοι να πειραματιστείτε σεξουαλικά. Προειδοποίηση: Ο Δίας μπορεί να σας κάνει λίγο περισσότερο τολμηρούς. Μερικές από τις φαντασιώσεις σας καλύτερα να είναι κρυμμένες στο μυαλό σας, αντί να δουν το φως της πραγματικότητας.

Από τις 16 Ιουλίου και μέχρι τις 11 Αυγούστου 2015, αρχίζει η ετήσια ξενάγηση του Δία στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών. Θέλετε να είστε μακριά από το σπίτι σας, η επιθυμία σας να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε τον κόσμο εντείνεται και σας φέρνει ακόμη ευκαιρίες να εξερευνήσετε ένα άλλο μέρος του πλανήτη. Εάν προκύψει μια μεγάλης απόστασης σχέση ή μια ευκαιρία καριέρας σε άλλη πόλη, θα μπορούσε να σοκάρει ακόμα κι εσάς τους ίδιους. Ο Δίας στον ένατο οίκο σας, σας φέρνει τύχη! Μπορεί όμως να σας κάνει και λίγο αλαζόνες. Θέλετε να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις σε ένα τομέα της ζωής σας; Θα μπορούσε να σας φέρει μια νέα εισροή εσόδων με τη διδασκαλία ή με την απόκτηση μιας νέας γνώσης. Με τον Δία, τον πλανήτη που κυβερνά την τριτοβάθμια εκπαίδευση, στο φυσικό οίκο του, ένα δίπλωμα πιστοποίησης σπουδών μπορεί να ενισχύσει τη δύναμή σας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης: Προσέξτε να μην ξοδεύετε πέρα από τις δυνατότητές σας. Από τις 21 Δεκεμβρίου 2013 ως τις 31 Ιανουαρίου 2024, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο δεύτερο οίκο σας, των αξιών και των οικονομικών. Η Αφροδίτη κυβερνά την αγάπη, την αρμονία και την ομορφιά. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους και τους πελάτες σας θα μπορούσαν να είναι λίγο τεταμένες. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε πιο άνετο το σπίτι σας, κάνοντας μια μικρή ανακαίνιση ή αγοράζοντας αντίκες ή ρετρό κομμάτια. Απλά, μην κάνετε πάρα πολλά τρελά έξοδα, καθώς είναι πιθανό να έχετε τύψεις αργότερα για τις αγορές σας. Αποθηκεύστε τις αποδείξεις!

Επιρροή ανάδρομου Άρη: Με τον Άρη στο Ζυγό και ανάδρομο στον ενδέκατο οίκο σας, των ομαδικών δραστηριοτήτων, από τις 1 Μαρτίου 2024 ως τις 20 Μαΐου 2024, ίσως να μην μπορείτε να λειτουργήσετε μέσα στο πλήθος. Κάνετε μια παύση στην κοινωνικοποίησή σας και ίσως να νιώθετε αγχωμένοι ή εκνευρισμένοι, όταν βρίσκεστε μέσα στα πλήθη. Μπορεί να χρειαστεί να πάρετε μια …μικρή άδεια από μια φιλία που είναι πάρα πολύ αγχωτική ή ανταγωνιστική. Οι ομαδικές δραστηριότητες μπορεί να είναι αρκετές προκλητικές, έτσι λάβετε υπόψη σας με ποιους συναναστρέφεστε. Επιλέξτε τις συνεργασίες σας με προσοχή ή, ακόμα καλύτερα, κρατηθείτε μακριά μέχρι που ο Άρης θα κινηθεί σε ορθόδρομη πορεία και πάλι.

 

ΑΙΓΩΚΕΡΩΣ

Επιρροή Μεγάλου Σταυρού Άρη στο Ζυγό-Δία στον Καρκίνο-Ουρανού στον Κριό-Πλούτωνα στον Αιγόκερω, το πρώτο εξάμηνο του 2024, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τις δυο τελευταίες μέρες του πρώτου δεκαημέρου και τις τέσσερις πρώτες μέρες του δευτέρου δεκαημέρου: Μήπως νιώθετε ότι όλοι έχουν παραταχθεί εναντίον σας; Μήπως υπήρξαν (και υπάρχουν) στιγμές όπου νιώθετε τη δύναμη και το θάρρος σας να σας εγκαταλείπουν; Μήπως έχετε φτάσει στα όριά σας; Μεγάλο μέρος από το άγχος σας προέρχεται από την αστάθεια στο εσωτερικό μέτωπο της οικογένειάς σας, αλλά και από γεγονότα του παρελθόντος που ταλανίζουν την ψυχή σας, καθώς ο Ουρανός στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σπάει τώρα τους κανόνες, ανοίγει νέους δρόμους, καλώντας σας σε μια αλλαγή. Ίσως υπήρχαν πολλά δραματικά γεγονότα στη ζωή σας, ίσως η συναισθηματική σας ασφάλεια με κάποια άτομα θα μπορούσε να διαλυθεί ή να έρθει κοντά σε διάλυση.

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας είναι ο άρχοντας του μετασχηματισμού, μερικές φορές παραχωρεί εξουσία και χρήμα, μαζί με τη διαφθορά που στροβιλίζεται γύρω του. Μερικές φορές, ο μετασχηματισμός είναι προς τα μέσα, προς την ψυχή σας, σας χαρίζει πνευματική εξέλιξη μέσα από το σχολείο της ζωής. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, προσθέτει στο κύρος σας. Είστε σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού του εαυτού σας και δε φοβάστε να προβάλετε αυτό που θέλετε πραγματικά. Ίσως σας είναι δύσκολο να χαλαρώσετε, είστε συνεχώς σε κίνηση, το μυαλό σας επικεντρώνεται σε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Είστε αυτός που αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τα πάντα, είστε ο ηγέτης που ο καθένας ζητάει από σας συμβουλές και καθοδήγηση. Με αυτή τη διέλευση, σχεδόν τα πάντα στη ζωή σας θα υποστούν μια ριζική μεταμόρφωση. Δε θα συμβούν όμως όλα μονομιάς. Δε θα ξυπνήσετε ένα πρωί για να πείτε στον εαυτό σας: «έχω αλλάξει». Αλλά όταν, σταδιακά, κοιτάξετε πίσω, ίσως να μην αναγνωρίζετε τη ζωή σας και τον ίδιο σας τον εαυτό.

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ιδιαίτερα για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου: Με τον Ποσειδώνα στον τρίτο οίκο σας, είναι πιθανό να θέλετε να σκάψετε βαθύτερα στο μυαλό σας, ίσως να ασχοληθείτε με πνευματικές μελέτες, ίσως αποκαλυφθεί ένα σοβαρό ενδιαφέρον για τα μυστικιστικά και υπερφυσικά φαινόμενα. Το πρακτικό μυαλό σας, σας κάνει έναν ιδανικό υποψήφιο, εάν σκέφτεστε τον εθελοντισμό, για να βοηθήσετε τις υποανάπτυκτες κοινωνίες και τους λιγότερο προνομιούχους στην ανθρωπότητα.

Επιρροή Κρόνου στο Σκορπιό: Με το δομημένο και οργανωτικό Κρόνο, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει την πορεία του στον ενδέκατο οίκο σας, των κοινωνικών επαφών, από τον Οκτώβριο του 2012, είστε έτοιμοι να προσθέσετε λίγα περισσότερα …διακεκριμένα ονόματα στην κοινωνική λίστα σας. Το να αισθάνεστε πως είστε μέρος μιας ελίτ είναι κάτι που το ζώδιό σας αγαπά, αλλά αυτές οι σημαίνουσες γνωριμίες δε θα σας ανεβάσουν «μαγικά» στα ουράνια. Ο Κρόνος θέλει να πληρώσετε και το ανάλογο …αντίτιμο. Τι είστε διατεθειμένοι να δώσετε για να γίνετε μέρος αυτού του ελίτ κοινωνικού κύκλου; Θα πρέπει να δείξετε, να αποδείξετε και να δώσετε πολλά από τον εαυτό σας για να περάσετε μέσα από αυτές τις κλειστές πόρτες. Όμως, οι προσπάθειές σας αξίζουν τον κόπο. Ο ρόλος σας στον κύκλο των φίλων σας θα μπορούσε να αλλάξει αυτομάτως και μπορεί να χρειαστεί να απομακρύνετε από κοντά σας κάποιους, παραδίδοντας τη σκυτάλη σε κάποιους άλλους. Σε τελική ανάλυση, αυτό θα σας κάνει πολύ καλύτερους και πιο δημιουργικούς. Ο ενδέκατος οίκος κυβερνά την τεχνολογία, έτσι, μπορεί ανακαλύψετε νέα κέρδη στο internet, αλλά ο Κρόνος δε θα σας κάνει εν μια νυκτί …εκατομμυριούχους, θα βαδίσετε αργά και σταθερά προς την επιτυχία.

Επιρροή Δία: Οι κοινωνικές επαφές θα είναι άφθονες με τον Δία να περιοδεύει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, μέχρι τις 16 Ιουλίου 2024. Μία συνεργασία θα μπορούσε να σας αποφέρει απίστευτα κέρδη. Η επιχειρηματική επιρροή του Δία θα μπορούσε να σας πείσει για μια κοινή επιχείρηση με τους φίλους σας, η οποία σας φέρνει απίστευτες επεκτατικές δυνατότητες. Μπορεί να κάνετε νέες συνεργασίες με άτομα που ζουν σε μεγάλη απόσταση από την πόλη σας ή κάποια επαγγελματικά ταξίδια θα μπορούσαν να σας κρατήσουν μακριά από την αγκαλιά της αγάπης σας. Ίσως μιλήσετε για δέσμευση με τον αγαπημένο σας και θέσετε κοινούς στόχους. Αν είστε μόνοι, μια νέα αγάπη ίσως έρθει στη ζωή σας, ένας έρωτας από μακριά ή ίσως με κάποιον που πάντα άγγιζε την ψυχή σας.

Από τις 16 Ιουλίου και μέχρι τις 11 Αυγούστου 2015, ο Δίας ξεκινά μια ετήσια περιήγηση μέσα στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και των κοινών οικονομικών. Μια περιστασιακή σχέση μπορεί να γίνει πιο σοβαρή, κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης ή μπορεί ακόμη να εμπλακεί ο ένας στους οικονομικούς πόρους του άλλου, είτε με το άνοιγμα ενός κοινού τραπεζικού λογαριασμού, είτε μιας υποθήκης από κοινού, είτε μέσω ενός δανείου ή μιας μακροχρόνιας επιχειρηματικής συμφωνίας. Μήπως έχετε μια επιχειρηματική ιδέα; Ένας επενδυτής μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά, ο οποίος θα επιθυμεί να θέσει …μερικά ευρώ πάνω στα όνειρά σας. Συμβουλή: Οτιδήποτε κοινό περιορίζει την ανεξαρτησία σας. Δε θέλετε να ελέγχεστε, οπότε, προσπαθήστε τουλάχιστον, να παραμείνετε ο …πλειοψηφικός μέτοχος.

Επιρροή Εκλείψεων: Η Έκλειψη Σελήνης στις 15 Απριλίου 2024 στο Ζυγό και στο δέκατο οίκο σας, είναι η επίσημη ημερομηνία σας για απογείωση. Βάζει επιπλέον καύσιμο στις δεξαμενές σας, βοηθώντας σας να ξεκινήσετε κάτι νέο στην εργασία σας, μια επιχείρηση ή να εισάγετε στην αγορά ένα νέο προϊόν. Θα μπορούσε, επίσης, να σας παρουσιαστεί ένας σταθερός πελάτης ή μια αλλαγή στη δουλειά σας. Ξεκινά ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική ζωή σας.

Η Έκλειψη Σελήνης, στις 8 Οκτωβρίου 2024, στον Κριό και στον τέταρτο οίκο σας, θα επιστήσει την προσοχή σας στο σπίτι και την οικογένεια, και μπορεί να απαιτήσει μια επαγγελματική θυσία, προκειμένου να είστε εκεί κοντά στα πιο αγαπημένα σας πρόσωπα. Εάν έχετε ενδιαφέρον για πώληση ή αγορά ακινήτων, σας παρουσιάζεται μια μοναδική ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο σας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης: Λοιπόν, ετοιμαστείτε να κάνετε πολλά περισσότερα από μια εσωτερική ενδοσκόπηση. Από τις 21 Δεκεμβρίου 2013 ως τις 31 Ιανουαρίου 2024, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο ζώδιό σας. Μήπως θέλετε να αποφύγετε την αγάπη; Για κάποιους από σας, η ανάδρομη Αφροδίτη θα μπορούσε να σταματήσει το χρόνο, κάνοντάς σας να τραβηχτείτε μακριά και να αναθεωρήσετε κάποιες από τις επιλογές σας. Αν είστε δεσμευμένοι, θα μπορούσατε ακόμη και να θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα, προκειμένου να επαναξιολογήσετε τα συναισθήματά σας, να κάνετε ένα τεστ στον εαυτό σας, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των έξι εβδομάδων. Μπορεί, επίσης, να γυρίσει πίσω ξανά στη ζωή σας, κάποιος από το παρελθόν σας, και ίσως να αποφασίσετε να δώσετε μια τελευταία δεύτερη ευκαιρία. Ποιος ξέρει; Ίσως έχετε αλλάξει αρκετά και το timing να είναι σωστό.

Επιρροή ανάδρομου Άρη: Θα μπορούσατε να είστε πιο απασχολημένοι από ποτέ στην εργασία σας, καθώς ο Άρης θα είναι στο Ζυγό και ανάδρομος στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και της επιτυχίας, από τις 1 Μαρτίου 2024 ως τις 20 Μαΐου 2024. Και ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα διάλειμμα. Βέβαια, είστε πιο ευτυχισμένοι, όταν είστε παραγωγικοί, αλλά τώρα ο ανάδρομος Άρης σας ζητά να κάνετε μια παύση, να αξιολογήσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους και τα όνειρά σας. Μελετήστε προσεκτικά το κάθε βήμα σας, διότι κάποιες καταστάσεις θα σας πιέσουν να γίνετε περισσότερο ανταγωνιστικοί και θορυβώδεις. Δε θα πάτε μπροστά χωρίς σχέδιο, οπότε μπορεί να χρειαστεί να κάνετε λίγο πίσω και να δουλέψετε στρατηγικά πίσω από τα παρασκήνια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιρροή Ουρανού στον Κριό, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τις τρεις τελευταίες μέρες του πρώτου δεκαημέρου και του δευτέρου δεκαημέρου: Ο Ουρανός, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, βελτιώνει και προβάλλει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες ακόμη περισσότερο. Πειραματίζεστε σε περισσότερα πράγματα, έχετε πρωτότυπες ιδέες σε δραστηριότητες γραφής, ομιλίας και σε …on-line συνδέσεις. Οι καινοτόμες και ριζοσπαστικές ιδέες σας αυξάνουν τη δημοτικότητά σας και είστε κάτι περισσότερο από ένα …πυροτέχνημα. Έχετε κάποιες μεγάλες ιδέες, αλλά είστε επίσης ανυπόμονοι να τις εφαρμόσετε. Ήρθε η ιδανική χρονική στιγμή να τεθούν σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Όλος ο κόσμος θα σας πλησιάζει κατά το τρέχον έτος.

Ο Ουρανός, ο πλανήτης του κοινωνικού συνόλου, σας χαρίζει την επιτυχία, μέσω μιας ομαδικής δραστηριότητας, όπου εσείς είστε ο ηγέτης μιας ομάδας και χαρίζετε στους άλλους τον ενθουσιασμό και την πρωτοτυπία σας. Μόνο βεβαιωθείτε ότι έχετε οριοθετήσει με σαφήνεια τους ρόλους σας. Αυτό το έτος θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τα social media αποτελεσματικά και να έχετε δημοτικότητα για τα έργα σας, τα σχέδιά σας και τις ιδέες σας, για να προωθήσετε τον εαυτό σας. Το πλήθος θα είναι πηγή χρηματοδότησης, αν είστε επιχειρηματίας: Μπορεί να φέρει την εκκίνηση που χρειάζεστε, για να προωθήσετε την επιχείρησή σας.

Επιρροή Κρόνου στο Σκορπιό: Με τον Κρόνο, τον πλανήτη της πειθαρχίας και της οργάνωσης, στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και της προβολής, ήδη, από τον Οκτώβριο του 2012, είστε έτοιμοι να θέσετε πολλή προσπάθεια για να προβάλετε τα σχέδιά σας. Ο Κρόνος ανταμείβει πάντα τη σκληρή δουλειά και την πειθαρχημένη προσπάθεια. Η επιτυχία έρχεται μέσα από την αξία σας και για κανέναν άλλο λόγο. Εάν δεν είστε έτοιμοι να εργαστείτε, δεν μπορείτε να περιμένετε να έχετε θετικά αποτελέσματα. Θα μπορούσατε να καταπλήξετε τους πάντες με τη δουλειά σας ή θα μπορούσατε να μετατρέψετε μία από τις ιδέες σας σε άκρως κερδοφόρα. Αλλά ο Κρόνος φέρνει ανάπτυξη με έναν αργό και σταθερό ρυθμό, έτσι ίσως δε θα γίνετε εν μια νυκτί …εκατομμυριούχος. Η σκληρή εργασία είναι το μυστικό του παιχνιδιού και δεν επιτρέπονται παρασπονδίες!

Είναι πιθανό ότι ορισμένα θέματα δε θα λειτουργήσουν, όπως αναμενόταν, ή οι δεσμεύσεις που θα αναλάβετε, θα είναι πιο δύσκολες από ό, τι περιμένατε. Είναι πάντα σημαντικό να μην αποθαρρύνεστε από τις προσωρινές αποτυχίες σας, επειδή φαίνεται ότι τίποτα καλό δε συμβαίνει. Ο Κρόνος μπορεί να σας επιβραδύνει, αλλά δε θα σας εμποδίσει. Καθορίστε ακριβώς τι είστε πρόθυμοι να κάνετε, για να επιτύχετε τους στόχους σας. Ο νόμος του Κρόνου είναι απλός: Κάντε ό, τι είναι γραφτό να γίνει και όλα θα πάνε καλά. Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι σίγουρα γεμάτη το 2024, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να στερήσει τον πολύτιμο κοινωνικό χρόνο σας. Έχετε τα μάτια σας στραμμένα προς τη …δόξα όμως. Θα έχετε μεγάλη νίκη στην καριέρα σας, ειδικά καθώς βλέπετε να αυξάνονται σταθερά η προβολή σας αλλά και τα μετρητά σας από τις ιδέες σας.

Επιρροή Δία: Θα είστε πολυάσχολοι με τον Δία, να περιοδεύει στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, μέχρι τις 16 Ιουλίου 2024, ενισχύοντας το φόρτο εργασίας σας. Αν και θα απολαύσετε τα οφέλη, το στρες μπορεί να αυξηθεί σημαντικά. Μάθετε να αναθέτετε καθήκοντα. Μισθώστε έναν βοηθό, δυο χέρια μπορεί να κάνουν θαύματα. Ο Δίας επηρεάζει, επίσης, την υγεία σας, έτσι φροντίστε τον εαυτό σας. Με το ζωντανό Δία σε αυτόν τον τομέα του χάρτη σας, ενδιαφερθείτε για την ευεξία σας, αλλάξτε τις διατροφικές σας συνήθειες, πηγαίνετε για προπόνηση ή σε ένα γυμναστήριο. Συνδυάζοντας την κοινωνικοποίηση με την άσκηση, μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος για να χαλαρώσετε απ’ όλα. Εάν έχετε αγνοήσει κάποιους πόνους, ο Δίας θα μπορούσε να τους επιδεινώσει. Πηγαίνετε στο γιατρό, γιατί έτσι θα μπορούσατε να θεραπεύσετε μια χρόνια κατάσταση. Μην είστε πεισματάρηδες!

Ο αριθμός δύο είναι ο μαγικός αριθμός σας, από τις 16 Ιουλίου και μέχρι τις 11 Αυγούστου 2015, όταν ο Δίας θα περιοδεύσει στον έβδομο οίκο σας, τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Θα μπορούσατε επιτέλους να βάλετε …δαχτυλίδι ή να επισφραγίσετε μια συμφωνία με έναν πολλά υποσχόμενο επιχειρηματικό συνεργάτη. Επειδή ο Δίας κυβερνά τα ταξίδια, θα μπορούσατε ακόμη να κάνετε μια μεγάλης απόστασης σχέση ή συνεργασία. Αν είστε δεσμευμένοι, θα σας αρέσει να ταξιδεύετε μαζί με το σύντροφό σας ή θα θέλετε να είστε μακριά από το σπίτι. Αυτό θα μπορούσε να είναι το έτος όπου τελικά θα επενδύσετε σε αυτή την αξιολάτρευτη αγάπη.

Επιρροή Εκλείψεων: Η Έκλειψη Ηλίου, στις 29 Απριλίου 2024, στον Ταύρο και στον τέταρτο οίκο σας, θα μπορούσε να σας παρακινήσει να ασχοληθείτε με την οικογενειακή σας ζωή ή το σπίτι σας. Αν σκέφτεστε πώληση ή αγορά σπιτιού, το όνειρό σας γίνεται πραγματικότητα. Αν σκέφτεστε μια οικογενειακή επιχείρηση ή να εργάζεστε στο σπίτι, αυτή η έκλειψη σας προσφέρει μια …πτήση απογείωσης.

Η Έκλειψη Ηλίου, στις 23 Οκτωβρίου 2024, στο Σκορπιό και στο δέκατο οίκο σας, σας καλεί στην εξισορρόπηση της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε …ταχυδακτυλουργικά κόλπα. Θα έχετε την ενέργεια και τη δύναμη να μετατρέψετε το καθιερωμένο status quo, να εκμεταλλευτείτε μια ευκαιρία στη σταδιοδρομία σας ή μπορεί να σας ζητηθεί να ανακατανείμετε τα επαγγελματικά σας καθήκοντα.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης: Μήπως νιώθετε κρυμμένη δυσαρέσκεια, κρύβετε τα αληθινά συναισθήματά σας ή διακηρύσσετε ότι είστε ανεξάρτητοι, ενώ στην πραγματικότητα δεν είστε; Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη από τις 21 Δεκεμβρίου 2013 ως τις 31 Ιανουαρίου 2024, στο δωδέκατο οίκο σας, του ασυνειδήτου, και αυτό θα μπορούσε να φέρει συντριπτικά συναισθήματα στην επιφάνεια. Έχετε ένα βάρος στην ψυχή σας, ίσως περισσότερο από όσο μπορείτε να αντέξετε. Παραιτηθείτε από το παιχνίδι του …θεραπευτή των άλλων και οδηγείστε το λεωφορείο της ζωής σας σε άλλη κατεύθυνση. Μπορεί να μάθετε κάτι που θα σας ενοχλήσει, αλλά είναι καλύτερα να ξέρετε την αλήθεια. Ή, ίσως, απλά πρέπει να θέσετε σαφή όρια στις σχέσεις σας (ερωτικές και επαγγελματικές), πράγμα το οποίο τελικά μπορεί να σας αναγκάσει να σταματήσετε το …παιχνίδι σας, κάνοντας ένα βήμα μακριά για να ανοίξει ο δρόμος για κάποιον ή κάτι καλύτερο.

Επιρροή ανάδρομου Άρη: Μήπως σκέφτεστε να γυρίσετε πίσω στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ή στο σχολείο ή να ξεκινήσετε ξανά μια ξένη γλώσσα, που είχατε παραμελήσει για καιρό ή ακόμη και να εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο, λαμβάνοντας επιπρόσθετη γνώση; Με την ενεργοποίηση του ανάδρομου Άρη, στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, από τις 1 Μαρτίου 2024 ως τις 20 Μαΐου 2024, ποθείτε σίγουρα περισσότερη διανοητική και πνευματική διέγερση. Είναι μια καλή στιγμή για να έρθετε σε επαφή με ένα εγκαταλελειμμένο πάθος. Εάν έχετε ένα ημιτελές έργο ή κάτι που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, μπορείτε να το αποπερατώσετε τώρα. Δε βλάπτει να ανανεώσετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας, γιατί είναι βέβαιο ότι θα σας δώσει ένα πλεονέκτημα στην αγορά.

 

ΙΧΘΕΙΣ

ΠροβλέψειςΕπιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τις δυο τελευταίες μέρες του πρώτου δεκαημέρου και τις τέσσερις πρώτες μέρες του δευτέρου δεκαημέρου: Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, σας κάνει σωματικά και πνευματικά δραστήριους, με μια διάθεση να έρθετε σε επαφή με τους φίλους που είχατε παραμελήσει. Το ζώδιό σας συμβολίζεται από δύο ψάρια που κολυμπούν σε αντίθετες κατευθύνσεις. Τα ταλέντα σας είναι πολλά, αλλά πολλοί είναι και οι τρόποι που τα εκφράζετε. Είστε ο συγγραφέας ή ο καλλιτέχνης; Είστε ο γονέας ή το παιδί; Ορισμένοι θεωρούν ότι είστε ο ονειροπόλος του ζωδιακού και άλλοι σας έχουν βάλει την ετικέτα του θεραπευτή. Στην πραγματικότητα είστε και τα δύο.

Το ταξίδι του Πλούτωνα μέσα στον ενδέκατο οίκο σας, θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε σε ένα από τα ταλέντα σας, να το αναπτύξετε και να χτίσετε κάτι με αυτό. Η τεράστια φαντασία σας θα σας βοηθήσει να συντονιστείτε με τις πληροφορίες που χρειάζεστε, όταν τις χρειάζεστε, και στη συνέχεια να μετατρέψετε την πληροφορία σε κάτι συγκεκριμένο που να καταλαβαίνουν οι άλλοι. Θα είναι πιο εύκολο να εκδηλώσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας και να οικοδομήσετε σε αυτές. Η διαίσθησή σας θα αποδειχθεί εξαιρετικά πολύτιμη. Η συμμετοχή σε μια ομάδα οποιουδήποτε είδους θα αποδειχθεί ευεργετική και δεν έχει σημασία τι είδους ομάδα είναι. Έτσι, δημιουργείτε ένα κοινωνικό δίκτυο, μια κοινότητα ανθρώπων που μοιράζονται τα πάθη σας.

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ιδιαίτερα για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου: Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο ονειρικός, μυστικιστικός Ποσειδώνας στο ζώδιό σας, σας κάνει τον ηγέτη σε μια κοινωνική ομάδα που αγκαλιάζει το πνευματικό σύμπαν, αντί απλά να ζείτε σε έναν υλικό κόσμο. Ναι, ακούγεται λίγο … παράξενο όλο αυτό, αλλά είστε ο κυβερνήτης σε ένα αιθερικό βασίλειο, που στέκεστε στους άλλους με τη δύναμη της αγάπης, της φαντασίας, του οραματισμού και των ονείρων, για να επηρεάσετε τη δική σας πραγματικότητα, αλλά και των άλλων. Είστε, επίσης, ένας γεννημένος θεραπευτής και ανεβάζετε την ψυχολογία των ανθρώπων με τη συμπόνια και τη δημιουργικότητά σας. Η αναζήτησή σας, η μοναδική σας διέξοδος, είναι ένας καλύτερος κόσμος. Αυτό μπορεί να αρχίσει ως φιλανθρωπική προσπάθεια και να μετατραπεί σε μια καριέρα.

Για ορισμένους από σας, η επίσκεψη του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια κρίση ταυτότητας. Μπορεί να θέλετε να ξεφύγετε μακριά, μέσα από το αλκοόλ ή άλλους εθισμούς, και κάνετε στον εαυτό σας ερωτήσεις, για τις οποίες, όμως, δεν μπορείτε να βρείτε ξεκάθαρες απαντήσεις. Αυτός ο μυστικιστικός και μαγικός πλανήτης σας προσδίδει μια νότα μαγείας και αίγλης, αλλά, στη χειρότερη περίπτωση, ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης του μάρτυρα και της απόδρασης, ένας ρόλος στον οποίο πρέπει να αντισταθείτε έντονα.

Επιρροή Κρόνου στο Σκορπιό: Ο Κρόνος, ήδη, από τον Οκτώβριο του 2012, μετακόμισε στον ένατο οίκο σας, της φιλοσοφίας και των πεποιθήσεων. Όντας ένα ευαίσθητο, αισθαντικό και συναισθηματικό ζώδιο (και πιθανώς απόκρυφο), δεν τα πάτε και τόσο καλά με αυτόν το σκληρό και άκαρδο κόσμο και ο Κρόνος είναι σε ετοιμότητα, για να σας παράσχει τη βοήθεια και την υποστήριξη που χρειάζεστε, όλο το 2024. Η ενέργεια του Κρόνου μπορεί να είναι σκληρή, αλλά η ίδια η ζωή είναι το σχολείο των σκληρών χτυπημάτων. Σας δίνεται μια ευκαιρία για να επαναφέρετε την ομαλή και παραγωγική λειτουργία της ζωής σας και είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω σας τη δύσκολη φάση. Είστε πρόθυμοι να συνεργαστείτε, να αναμιχθείτε με τον κόσμο των εργοδοτών, των ακινήτων, των εκδόσεων, του νόμου. Για τους σπουδαστές, ιδιαίτερα τους μεταπτυχιακούς φοιτητές, αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος. Θα πρέπει να δουλέψετε πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο για τις σπουδές σας. Μόνο η καθαρή αξία σας θα μετρήσει. Ίσως το σύστημα των ιδεών και των πεποιθήσεών σας περάσει μια δοκιμασία.

Επιρροή Δία: Τόλμη και περιπέτεια έρχονται στη ζωή σας, μέχρι τις 16 Ιουλίου 2024, με τον Δία να περιοδεύει στον πέμπτο οίκο σας, φέρνοντας σας φήμη και ρομαντισμό. Η αληθινή αγάπη θα μπορούσε να έρθει στη ζωή σας, με τη μορφή ενός απρόσμενου επισκέπτη. Με τον Δία σε αυτή τη θέση, θα είστε αρκετά γόνιμοι, αν επιδιώκετε μια εγκυμοσύνη. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό πνευματικό έργο ή μια επιχείρηση που βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας. Θα προσελκύσετε πολλή προσοχή, όπου και αν βρίσκεστε και όπου κι αν πάτε, και με τον Δία να κυβερνά τα ταξίδια, θα μπορούσατε να κερδίσετε ακόμη και … αναγνώριση στο εξωτερικό. Μια μεγάλης απόστασης σχέση θα μπορούσε να αναζωπυρώσει τις φλόγες του έρωτα.

Ο ρυθμός της καθημερινής ζωής σας παίρνει μια ξαφνική στροφή, από τις 16 Ιουλίου και μέχρι τις 11 Αυγούστου 2015, όταν ο Δίας κινείται στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας. Εργάζεστε μαζί με ένα σημαντικό πρόσωπο κι αυτό δίνει στην καριέρα σας ανεκτίμητη ώθηση. Το στρες μπορεί να αυξηθεί, έτσι θα πρέπει να διαχειριστείτε το πρόγραμμά σας προσεκτικά, για να αποφευχθεί η εξάντληση και η εξουθένωση. Εάν ζείτε με την οικογένειά σας ή έχετε συγκατοίκους, φροντίστε το βάρος να μην πέφτει αποκλειστικά στους ώμους σας. Αλλάξτε τη διατροφή σας, αλλάξτε τη ζωή σας. Ο ελεύθερος χρόνος σας θα είναι περιορισμένος, έτσι κάντε ό, τι μπορείτε για να ζείτε τις στιγμές που έχετε!

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης: Μήπως είναι ώρα για μια νέα συνεργασία ή ακόμα και μια νέα ομάδα φίλων; Ή ίσως όχι; Θα πρέπει να είστε τώρα επιλεκτικοί στις νέες γνωριμίες που κάνετε. Η θάλασσα μπορεί να σηκώσει μερικά κύματα, με το φιλικό ή ομαδικό σας περιβάλλον, καθώς η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη από τις 21 Δεκεμβρίου 2013 ως τις 31 Ιανουαρίου 2024, στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των κοινωνικών διασυνδέσεων. Τα σχέδια μιας ομάδας θα μπορούσαν να ανατραπούν ξαφνικά και κάποιοι φίλοι σας μπορεί να σημάνουν συναγερμό! Ίσως ανακαλύψετε ανάμεσά τους και κάποιο τοξικό φίλο. Κάντε ένα time-out από όποιον σας σέρνει προς τα κάτω. Θα μπορούσατε να επανασυνδεθείτε με έναν παλιό φίλο, ίσως κάποιον που διέκοψε την επαφή του μαζί σας, επειδή περνούσε τότε μια δύσκολη στιγμή. Αν η σχέση σας ήταν υγιής και σταθερή, ίσως ήρθε η ώρα για μια δεύτερη πράξη.

Επιρροή ανάδρομου Άρη: Η επιτυχία είναι η καλύτερη εκδίκηση! Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο Ζυγό, από τις 1 Μαρτίου 2024 ως τις 20 Μαΐου 2024, στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας, των κοινών οικονομικών πόρων, της εξουσίας, του ελέγχου και του πλούτου. Είστε σε μια αποστολή και θέλετε να δημιουργήσετε ένα κομπόδεμα για να νιώσετε ασφάλεια; Ο Άρης εφιστά την προσοχή σας σε μια σημαντική επένδυση, αγορά ή ίσως και ιδιοκτησία. Μήπως είστε έτοιμοι να πουλήσετε ένα σπίτι; Θα μπορούσατε να το πετύχετε, αλλά δώστε χρόνο στον εαυτό σας. Ο ανάδρομος Άρης σας επισημαίνει να μη δράσετε βιαστικά. Επίσης, θα μπορούσε να φέρει ένα παλιό χρέος στην επιφάνεια, οικονομική πίεση ή πιθανές επιπλοκές με την ιδιοκτησία σας.

πηγή: http://www.staxtopouta.gr/

Διαβάστε Ακόμη