Τα Ερωτικά για Κάθε Ζώδιο για τη Φετινή Χρονιά

`Πώς θα κατακτήσεις κάθε ζώδιο τη νέα χρονιά; Ποια είναι τα καλύτερα διαστήματα; Με ποια ζώδια ταιριάζεις;Τα Ερωτικά για Κάθε Ζώδι

ΚΡΙΟΣ

 • Με το Δία στους Διδύμους ως τον Ιούνιο θα φλερτάρεις, θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους και το δεύτερο εξάμηνο θα σταθεροποιήσεις την αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να αποφασίσεις ένα γάμο ενώ αν είσαι μόνη, θα προκύψει μια σοβαρή σχέση.
 • Ο Κρόνος στο Σκορπιό σε κάνει πιο σοβαρή και υπεύθυνη, αναζητάς ουσιαστικές σχέσεις. Τα γούστα και οι επιθυμίες σου αλλάζουν. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε κάνει εκφραστική και αυθόρμητη. Περιόρισε τις εντάσεις σου και μην αφήνεις τα προβλήματα να επηρεάζουν την ερωτική σου ζωή. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, διώξε τα αρνητικά συναισθήματα, δέξου τις εξελίξεις και σκέψου πως κάθε τέλος φέρνει μια νέα αρχή.
 • Αν έχεις προβλήματα, κάνε διάλογο, βρες τις ισορροπίες, βάλε τη λογική σου να δουλέψει, γίνε πιο διπλωματική, άκου την εσωτερική σου φωνή για να πετύχεις. Μισείς τη ρουτίνα και βαριέσαι εύκολα. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και ρύθμισε εκκρεμότητες ως τον Ιούνιο αν θέλεις να φύγεις από μια τελειωμένη σχέση. Προσπάθησε να μην δεσμεύεσαι με άτομα που δεν γνωρίζεις καλά. Ρύθμισε τα προβλήματά σου για να μην ξυπνήσουν το πρώτο εξάμηνο της επόμενης χρονι΄ας.
 • Όλα θα κριθούν από τον Απρίλιο ως τον Σεπτέμβριο. Το τελευταίο δίμηνο θα έχεις ευκαιρίες να ενισχύσεις την ερωτική σου ζωή.
  Τα καλά διαστήματα είναι 23/3-15/4, 28/6-22/7, 17/8-15/10. Προσοχή λίγο τον Οκτώβριο γιατί κρύβει ανατροπές.
 • Ιδανικά ταιριάσματα για φέτος είναι: Καρκίνος, Δίδυμος, Παρθένος, Ζυγός, Τοξότης, Ιχθύς.
 • Πιο δύσκολη η κατάσταση με Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 • Φέτος είναι μια καθοριστική χρονιά για τα αισθηματικά σου. Θα προκύψουν μοιραίες αλλαγές και στο τέλος του τίποτα δεν θα μοιάζει με πριν. Μια βελτίωση θα δεις το δεύτερο εξάμηνο.
 • Ο Κρόνος στο Σκορπιό επηρεάζει στενά τις σχέσεις σου και μαζί του, θα αναγκαστείς να πάρεις σοβαρές και υπεύθυνες αποφάσεις. Οι δοκιμασίες και τα εμπόδια θα δείξουν τη δύναμη της αγάπης σου. Αν η σχέση σου έχει γερές βάσεις, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ενός γάμου. Το καλοκαίρι θα ανανεωθείς, οι συνθήκες της ζωής σου θα βελτιωθούν. Αν είσαι μόνη, μπορεί, έστω και με πολλά προβλήματα, να ξεκινήσεις μια σοβαρή σχέση με προοπτικές. Προσαρμόσου στο κλίμα της εποχής. Νέες γνωριμίες θα σε ανανεώσουν.
 • Το φθινόπωρο και ο χειμώνας θα σε αποζημιώσουν. Αν είσαι σε γάμο με γερές βάσεις, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Κάνε υπομονή, υποχωρήσεις και προχώρα αργά και σταθερά. Οι ταλαιπωρίες έχουν σκοπό να σε πάνε παρακάτω. Δείξε κατανόηση στα δύσκολα και θα αποζημιωθείς. Να είσαι ευέλικτη και να μην αποκαλύπτεις τα μυστικά σου. Δεν αποκλείεται και η απόκτηση ενός απογόνου.
 • Μπορεί ο έρωτας φέτος να μην είναι παιχνιδιάρης, ωστόσο μπορεί να σου δώσει χαρές αν τον πάρεις σοβαρά. Μέσα από τη φθορά, θα μάθεις να διατηρείς άσβεστη τη φλόγα. Οι σχέσεις που θα δημιουργήσεις αυτή τη χρονιά θα είναι καρμικές.
 • Η προσωπική σου ζωή θα μπει στο μικροσκόπιο και θα διώξεις ανθρώπους από κοντά σου που δεν έχουν πια τίποτα να σου προσφέρουν.
 • Τα καλά διαστήματα είναι : 16/4-10/5, 23/7-16/8, 12/9-7/10. Προσοχή στις εκλείψεις 25/4, 10/5, 3/11.
 • Ιδανικά ταιριάσματα φέτος είναι : Καρκίνος, Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Αιγόκερως, Ιχθύς.
 • Προσοχή με Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

 

ΔΙΔΥΜΟI

 • Τα δύσκολα πέρασαν. Τα προηγούμενα χρόνια ταλαιπωρήθηκες στη συναισθηματική σου ζωή. Η επόμενη χρονιά έρχεται να σου χαρίσει όμορφες στιγμές.
 • Με το Δία στο ζώδιό σου ως τον Ιούνιο θα κάνεις μια νέα αρχή. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να αποφασίσεις ένα γάμο ή ένα παιδί. Το δεύτερο εξάμηνο θα νιώσεις ζεστασιά. Αν είσαι μόνη, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σου και μια σχέση, ίσως φιλική, πάρει ερωτική μορφή. Αυτή τη χρονιά, θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου. Όποια σχέση δημιουργηθεί θα έχει διάρκεια.
 • Με τον Κρόνο στο Σκορπιό, το πρόγραμμά σου θα είναι πολύ φορτωμένο και ίσως αναγκαστείς να παραμερίσεις λίγο τη σχέση σου. Ήρθε η στιγμή να κάνεις μια συναισθηματική επένδυση αφήνοντας πίσω το κακό παρελθόν. Οι επιλογές θα είναι πολλές και δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς.
 • Αυτή η χρονιά θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σου. Στην αρχή του καλοκαιριού, η κατάσταση θα είναι πολύ καλή. Θα κυριαρχούν λογική με συναίσθημα, συνεννόηση, εκτίμηση, αμοιβαία αποδοχή. Προσοχή στις υπερβολές. Αν επιθυμείς ένα χωρισμό, απαλλάξου προς το τέλος του χρόνου και διώξε μια και καλή το παρελθόν. Τα μέσα του χρόνου είναι ένα ξεκάθαρο διάστημα για την πορεία των αισθηματικών σου. Οι σχέσεις σου φέτος θα πάνε ένα βήμα παρακάτω δείχνοντας κατανόηση.
 • Τα καλά διαστήματα είναι : 3-26/2, 11/5-4/6, 17/8-11/9, 8/10-16/11. Προσοχή στις εκλείψεις 25/5 και 18/10. Οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτά τα διαστήματα, μπορεί λίγο παρακάτω να σε απογοητέψουν.
 • Ιδανικά ταιριάσματα φέτος είναι : Κριός, Καρκίνος, Δίδυμος, Παρθένος, Ζυγός, Τοξότης, Αιγόκερως, Ιχθύς.
 • Πιο δύσκολα με Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • Έφτασε η χρονιά που θα ανακουφιστείς. Τύχη σε περιμένει το δεύτερο εξάμηνο με το Δία στο ζώδιό σου. Τα πράγματα θα αλλάξουν, θα κάνεις πάλι σχέδια, θα ονειρεύεσαι. Το καλοκαίρι θα ζήσεις έναν όμορφο έρωτα, ρομαντικό, που θα καταλήξει σε μόνιμη σχέση. Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, οι προσδοκίες σου θα εκπληρωθούν. Εννοείται ότι ευνοείται και ένας γάμος ή ένα παιδί.
 • Ο Κρόνος στο Σκορπιό σοβαρεύει τον έρωτα. Ξέρεις πια τι θέλεις και τι σου αξίζει. Οι εφήμερες σχέσεις τελείωσαν, η συναισθηματική σου ζωή σταθεροποιείται. Ο Ουρανός στον Κριό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω φέρνουν ανατροπές που θα σε οδηγήσουν στον μεγάλο έρωτα, στην αληθινή αγάπη. Η ατμόσφαιρα θα γλυκάνει, θα αρχίσεις να χαμογελάς.
 • Από τον Ιούλιο και μετά, ένας νέος κύκλος ξεκινά και πρέπει να είσαι έτοιμη να τον αξιοποιήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, μη θυμώνεις, μη γίνεσαι κτητική. Βάλε τις προτεραιότητές σου, ανανεώσου και σκέψου πως ότι ανεβαίνει, κατεβαίνει και το αντίστροφο. Τα μαθήματά σου τα πήρες με τον Κρόνο στο Ζυγό και τώρα έρχονται σχέσεις ευθύνης.
  Φέτος θα κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, έρχονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες και σοβαρές δεσμεύσεις αρκεί να έχεις ξεκάθαρους στόχους.
 • Τα καλά διαστήματα είναι: 10/1-2/2, 5/6-27/6, 14-20/7, 12/9-7/10. Προσοχή στα μεταβατικά διαστήματα των εκλείψεων, 25/4, 10/5, 3/11. Αυτά τα διαστήματα, οι οικογενειακές και προσωπικές σου σχέσεις θα διαταραχτούν. Μην πάρεις τότε παρορμητικές αποφάσεις. Κάνε αυτοκριτική.
 • Ιδανικά ταιριάσματα για φέτος: Δίδυμος, Παρθένος, Ιχθύς.
 • Δύσκολοι συνδυασμοί με Ταύρο, Σκορπιό, Λέων, Υδροχόο.
 • Προς επανεξέταση : Κριός, Ζυγός, Καρκίνος και Αιγόκερως.

 

ΛΕΩΝ

 • Φέτος θα δεχτείς πιέσεις και θα κάνεις ξεκαθαρίσματα. Η τύχη όμως θα είναι στο πλευρό σου. Θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους και θα ανανεωθείς. Αν είσαι μόνη, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες αλλά θα παιδευτείς μέχρι να τις σταθεροποιήσεις. Θα είναι σχέσεις ουσιαστικές και πολύ κοντά στα θέλω σου. Μην έχεις φέτος τρελές απαιτήσεις.
 • Αν είσαι σε σχέση, οι προσδοκίες σου θα εκπληρωθούν ως τον Ιούνιο, έστω και με πιέσεις, ευθύνες και υποχρεώσεις. Από τον Ιούλιο και μετά, θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικότερα τα προβλήματά σου. Αν είσαι σε γάμο, έχεις μια δύσκολη χρονιά μπροστά σου. Μην χάνεις την πίστη σου, δες τα πράγματα θετικά. Ανανεώσου, δες την ουσία και χτύπα το καμπανάκι στο σύντροφό σου. Καλή χρονιά για απόκτηση απογόνων.
 • Ο Κρόνος στο Σκορπιό θα σου φέρει έναν απόγονο ή έναν γάμο αλλά αυτή η αλλαγή θα σε πιέσει. Ο Ουρανός στον Κριό φέρνει ανατροπές και εκπλήξεις. Μην ωραιοποιείς τις καταστάσεις, να είσαι συγκρατημένη και προσεκτική σε νέες γνωριμίες. Μην μπερδεύεις το σεξ με τον έρωτα. Μπορεί να ζήσεις μια έντονη ερωτική σχέση που όμως δεν θα έχει τις προοπτικές που εσύ θέλεις.
 • Αυτή τη χρονιά, θα αναλάβεις τις ευθύνες των επιλογών σου, θα καταλάβεις τι θέλεις. Δεν είναι η χρονιά που θα βρεις το μόνιμο σύντροφό σου. Θα επανεξετάσεις τις καταστάσεις. Θα αρχίσεις να αλλάζεις έχοντας νέες αξίες. Αν το ταίρι σου δεν το καταλαβαίνει αυτό, θα πρέπει να βάλεις ένα τέλος και να αναζητήσεις νέα πρόσωπα. Είναι μια χρονιά σταθμός. Θα τα δεις όλα: αγάπη, στήριξη αλλά και αχαριστία. Θα κάνεις τσεκαρίσματα στον εαυτό σου αλλά και στους άλλους. Μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις και μην επενδύεις σε πρόσωπα που δεν γνωρίζεις καλά.
 • Τα καλά διαστήματα είναι : 3/2-26/2, 28/6-22/7. Προσοχή στις εκλείψεις 25/4, 10/5, 3/11.
 • Τα ιδανικά ταιριάσματα για φέτος: Κριός, Καρκίνος, Δίδυμος, Παρθένος, Ζυγός, Τοξότης, Αιγόκερως, Ιχθύς.
 • Πιο δύσκολα με Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • Αυτή η χρονιιά σου ανήκει. Ο έρωτας χτυπά την πόρτα και σε ξεμυαλίζει. Όλοι οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις και να ανανεώσεις τη ζωή σου.
 • Ο Δίας στον Καρκίνο το δεύτερο εξάμηνο φέρνει νέες γνωριμίες και πολύ φλερτ. Ο Κρόνος στο Σκορπιό σε κάνει μετρημένη, συγκροτημένη και σε βοηθά να βρεις αυτό που θέλεις. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω φέρνει αλλαγές εκεί που δεν τις περιμένεις. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε κάνει τρυφερή, ρομαντική και βγάζει στην επιφάνεια τα συναισθήματά σου ακόμα και αν λίγο παρακάτω διαπιστώσεις πως ήταν άνθρακας ο θησαυρός.
 • Αυτή τη χρονιά, θα ζήσεις το μεγάλο έρωτα που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις και να αλλάξεις τα δεδομένα σου. Οι πληγές του παρελθόντος θα επουλωθούν ενώ δεν αποκλείεται να ανέβεις και τα σκαλιά της εκκλησίας το δεύτερο εξάμηνο και ειδικά το Δεκέμβριο. Αν είσαι σε μια βαλτωμένη σχέση, ένας νέος έρωτας θα σε ξεμυαλίσει. Αν είσαι μόνη, ετοιμάσου για τα καλύτερα. Αν είσαι σε μια καλή σχέση, θα ανανεωθείς και αν η κατάσταση είναι λίγο ασαφής, θα την ξεκαθαρίσεις Φεβρουάριο, Μάρτιο.
 • Το πρώτο εξάμηνο, θα αναζητάς ουσιαστικές επαφές και περισσότερη επικοινωνία. Η νέα εποχή ευνοεί την εξέλιξή σου. Το δεύτερο εξάμηνο, νέες γνωριμίες θα εδραιωθούν και θα εξελιχτούν. Η τύχη σου χαμογελά και εσύ πρέπει να αρπάξεις τις ευκαιρίες. Η καθημερινότητα θα αποκτήσει νέο χρώμα και το χειμώνα θα τον ζήσεις με τον άντρα των ονείρων σου. Η ερωτική σου ζωή θα είναι έντονη και οι προσδοκίες σου θα ικανοποιηθούν. Αγνόησε τα σχόλια τρίτων, αντιμετώπισε τα όποια προβλήματα προκύψουν και προχώρα μπροστά.
 • Τα καλά διαστήματα είναι : 10/1-2/2, 23/7-16/8, 7/11-31/12. Δύσκολα θα είναι τα διαστήματα με πανσέληνο : 25/2, 19/9, 17/12.
 • Τα ιδανικά ταιριάσματα για φέτος : Καρκίνος, Δίδυμος, Παρθένος, Αιγόκερως, Ιχθύς.
 • Δύσκολα τα πράγματα με : Κριό, Ταύρο, Λέων, Ζυγό, Σκορπιό, Τοξότη, Υδροχόο.

 

ΖΥΓΟΣ

 • Φέτος θα αντιμετωπίσεις την αισθηματική σου ζωή πιο ώριμα, πιο σταθερά και υπεύθυνα.
 • Ο Δίας το πρώτο εξάμηνο φέρνει αισιοδοξία στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μια καλή σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις παρακάτω. Αν είσαι μόνη, θα ξεπεράσεις τα λάθη του παρελθόντος, θα αλλάξουν τα γούστα σου και θα ερωτευτείς. Αν είσαι σε μια προβληματική σχέση, θα υπάρξουν δυσκολίες, θα κάνεις επαναξιολόγηση, δεν θα μπορείς να συνεννοηθείς. Προσπάθησε να είσαι αντικειμενική και να βλέπεις τις καταστάσεις αισιόδοξα.
 • Ο Ουρανός στον Κριό φέρνει ξαφνικούς έρωτες, ρισκάρεις και αυτό θα σου βγει σε καλό.
  Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω δοκιμάζει τη σταθερότητα των σχέσεών σου, διώχνεις ότι δεν αξίζει να υπάρχει πλέον στη ζωή σου και αποφασίζεις το καλύτερο για τον εαυτό σου.
 • Αυτή τη χρονιά, θα κάνεις νέα σχέδια, νέοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σου και θα πάρεις αυτό που αξίζεις. Το δεύτερο εξάμηνο θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μια υγιή σχέση ή να ανανεώσεις αυτή που έχεις. Μέχρι τότε, δείξε κατανόηση και πρόσεχε τη συμπεριφορά σου, μην κοντράρεις γιατί δεν σε συμφέρει. Όλα είναι πιθανά φέτος : αλλαγές, ξαφνικοί χωρισμοί, επανασυνδέσεις, κεραυνοβόλοι έρωτες. Θα κάνεις ξεκαθαρίσματα. Είσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο και το μόνο σταθερό είναι η αλλαγή. Θα την επιδιώξεις για να βρεις την ευτυχία.
 • Τα καλά διαστήματα είναι : 3-26/2, 23/3-15/4, 17/8-11/9. Προσοχή στην έκλειψη 18/10 γιατί θα υπάρξουν εντάσεις και ανατροπές, μην ξαφνιαστείς.
 • Τα ιδανικά ταιριάσματα για φέτος είναι : Κριός, Καρκίνος, Δίδυμος, Ζυγός, Τοξότης, Αιγόκερως.
 • Δύσκολα τα πράγματα με : Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου και τις εκλείψεις στον άξονά σου σαφώς και η χρονιά δεν θα είναι εύκολη. Όμως, θα έχεις τη βοήθεια του Ποσειδώνα, του Πλούτωνα και του Δία το δεύτερο εξάμηνο και θα καταφέρεις να φέρεις τη συναισθηματική σου ζωή στα μέτρα σου.
 • Ο Δίας από τον Ιούλιο φέρνει έναν έρωτα στη ζωή σου (με χιλιομετρική ή ηλικιακή διαφορά) και μπορεί να τον γνωρίσεις σε ένα ταξίδι ή σε ένα σεμινάριο. Ο Κρόνος θα σε κάνει να δεις τις σχέσεις σου πιο σοβαρά. Ένας γάμος που θα σε βγάλει από τη χαλαρότητα είναι πιθανός. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω φέρνει δίπλα σου ανθρώπους που σου αλλάζουν τον τρόπο σκέψης.
 • Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε παρασύρει να ζήσεις ένα όμορφο παραμύθι. Θα ζήσεις έντονες και συναρπαστικές στιγμές, πάθη, θα κάνεις ξεκαθαρίσματα, θα υπάρξουν ανατροπές και εξελίξεις. Θα πάρεις πρωτοβουλίες για να ζήσεις το όνειρο που επιθυμείς. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις θυσίες προκειμένου να ζήσεις τον έρωτα που θέλεις. Αν είσαι σε γάμο, η χρονιά θα είναι δύσκολη, περιόρισε τη ζήλια και την κτητικότητά σου και αν θέλεις να τον σώσεις, κάνε υπομονή, συμβιβασμούς και βρες τις κατάλληλες ισορροπίες. Τα πράγματα θα γυρίσουν κάποια στιγμή. Μην γίνεσαι αυτοκαταστροφική με ατελείωτες αυτοκριτικές. Αν βρίσκεσαι σε μια δοκιμασμένη σχέση, προχώρα παρακάτω, σε έναν γάμο ή στην απόκτηση ενός παιδιού. Μην βιάζεσαι και μην επενδύεις εύκολα συναισθηματικά.
 • Τα γεγονότα θα είναι λυτρωτικά για εσένα και θα σε πιάσουν απροετοίμαστη. Θέλεις να έχεις τον έλεγχο πάντα αλλά τώρα μην πεισμώνεις και μην βλέπεις τα πράγματα καχύποπτα. Το δεύτερο εξάμηνο ξεκαθάρισε τις προβληματικές καταστάσεις και δώσε τέλος σε ότι δεν προχωράει ως το τέλος της χρονιάς. Θα νιώσεις πιο ανάλαφρα και θα ετοιμαστείς για ένα νέο έρωτα. Μην διστάσεις, θα πέσουν πολλοί στην αγκαλιά σου.
 • Τα καλά διαστήματα είναι : 3-13/2, 27/2-22/3, 12/9-7/10. Προσοχή στις εκλείψεις 25/4, 10/5, 3/11.
 • Τα ιδανικά ταιριάσματα για φέτος είναι : Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως, Ιχθύς.
  Δύσκολα με :
  Κριούς, Ταύρους, Λέοντες, Ζυγούς, Σκορπιούς, Υδροχόους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 • Φέτος θα διώξεις τις κακές στιγμές και θα προχωρήσεις με αισιοδοξία, χαρά, ελπίδα και ερωτική διάθεση.
  Το πρώτο εξάμηνο με το Δία στους Διδύμους θα δεσμευτείς ουσιαστικά. Ένας γάμος, μια συμβίωση, μια σχέση με προοπτικές είναι στο προσκήνιο.
 • Με τον Ουρανό, ο έρωτας σε ξαφνιάζει, σε ανανεώνει, έρχεται απρόσμενα, σου δίνει νέες εμπειρίες και συγκινήσεις, περιπέτεια που την έχεις ανάγκη. Οι καταστάσεις φέτος θα εξελιχτούν θετικά.
 • Πρόσεχε μόνο τον Ποσειδώνα που σε θαμπώνει και δεν σε αφήνει να δεις καθαρά το μέλλον μιας σχέσης.
  Θα πάρεις χαρά και ικανοποίηση από την αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, ένας έρωτας θα σου πάρει τα μυαλά. Φλέρταρε, επιβεβαιώσου, ανανεώσου. Εκμεταλλεύσου τις νέες γνωριμίες για να κάνεις μια σχέση που θα γεμίσει τη ζωή σου. Διώξε τα φαντάσματα του παρελθόντος και βάλε φως και χρώμα στην συναισθηματική σου ζωή. Έχεις ξεκαθαρίσει πλέον τι θέλεις, έχεις διώξει τις ανασφάλειές σου και ο δρόμος είναι ανοιχτός. Ο έρωτας θα είναι δίπλα σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να θελήσεις να αποκτήσεις ένα παιδί ή να προχωρήσεις σε ένα γάμο. Θα υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Αν είσαι σε γάμο, η σχέση σου θα ενισχυθεί.
 • Το φθινόπωρο οι σχέσεις σου θα βελτιωθούν. Μάρτιο και Απρίλιο, τα πάθη φουντώνουν ή προκαλούνται εντάσεις. Μπορεί να ζήσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή να περάσεις μια κρίση. Διαχειρίσου έξυπνα τις ευκαιρίες, πρόσεχε τους αιφνιδιασμούς. Συναισθηματικές εξάρσεις θα υπάρχουν Ιούνιο και Ιούλιο.
 • Τα καλά διαστήματα είναι : 23/3-15/4, 8/10-6/11. Προσοχή στην έκλειψη 25/5. Θα πάρεις λογικές αποφάσεις και θα υπάρξουν ανατροπές. Τα διαστήματα των εκλείψεων να είσαι ανεκτική με τα πρόσωπα που αγαπάς.
 • Τα ιδανικά ταιριάσματα για φέτος : Κριός, Καρκίνος, Δίδυμος, Ζυγός.
 • Δύσκολα τα πράγματα με : Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Ιχθύς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • Φέτος θα υπάρξουν αλλαγές στην ερωτική σου ζωή και μέσα από τις δυσκολίες, θα φτάσεις στο σημείο που ονειρευόσουν.
  Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου αλλάζει τα πιστεύω σου και μεταμορφώνει τη ζωή σου. Πλούτωνας με Ουρανό θα αναστατώσουν τις σταθερές σου σχέσεις, μπορεί να φέρουν και ένα χωρισμό, όμως, γρήγορα θα έρθει και η αντικατάσταση.
 • Ο Κρόνος στο Σκορπιό σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις και να βρεις το σύντροφο που αναζητάς και σου αξίζει.
  Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς φέρνει φλερτ, ρομαντισμό, γλύκα. Θα ζήσεις υπέροχες στιγμές που τόσο πολύ σου έχουν λείψει.
  Αν είσαι μόνη, θα ερωτευτείς, θα επενδύσεις συναισθηματικά και θα καλύψεις κενά προηγούμενων ετών. Έρχονται καλές γνωριμίες(μπορεί και μέσα από το φιλικό σου κύκλο) που αναπτερώνουν το ηθικό σου, συγκινήσεις, ρομαντισμός, αισιοδοξία. Το δεύτερο εξάμηνο ευνοούνται γάμος, παιδί, συμβίωση. Θα ανανεωθείς ριζικά και θα αποκαταστήσεις τη συναισθηματική σου ζωή. Αν είσαι σε καλή σχέση, ο έρωτας θα ανανεωθεί. Προσοχή την περίοδο των εκλείψεων γιατί ψυχολογικές μεταπτώσεις μπορεί να φέρουν μια οριστική ρήξη.
 • Από το καλοκαίρι και μετά, θα πλέεις σε πελάγη ευτυχίας, τα σχέδιά σου θα βρίσκουν ανταπόκριση και θα απαλλαχτείς από αναστολές και ανασφάλειες. Τότε μπορεί να προχωρήσεις σε μια επισημοποίηση. Αν είσαι σε γάμο, κράτα τις ισορροπίες και υπολόγισε την άποψη όλων των μελών της οικογένειας. Σε γενικές γραμμές, σχέσεις που άντεξαν τις δυσκολίες προηγούμενων χρόνων, θα αναπτυχθούν και θα σταθεροποιηθούν. Αν ο γάμος σου περνάει κρίση, η διατήρησή του θα κριθεί το πρώτο εξάμηνο. Το δεύτερο εξάμηνο, νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου και αν ο γάμος σου έχει πρόβλημα, θα βρεις το αντίδοτο. Σημαντικές αποφάσεις θα αλλάξουν τη ζωή σου. Επίσης, το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς θα παιχτούν πολλά.
 • Τα καλά διαστήματα είναι : 10/1-2/2, 16/4-10/5, 5-27/6, 7/11-31/12. Προσοχή στην ανατρεπτική έκλειψη 18/10. Καβγάδες και χωρισμοί στο προσκήνιο.
 • Τα ιδανικά ταιριάσματα για φέτος είναι : Κριός, Καρκίνος, Δίδυμος, Παρθένος, Ζυγός, Τοξότης, Αιγόκερως, Ιχθύς.
 • Δύσκολες οι σχέσεις με Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • Φέτος θα υπάρξουν χαρές, εκπλήξεις αλλά και ανατροπές. Η ερωτική σου ζωή θα γίνει πιο πικάντικη ενώ μπορεί να προκύψει και ένας δυνατός αλλά σύντομος έρωτας. Ο Δίας στους Διδύμους το πρώτο εξάμηνο επηρεάζει θετικά τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργία. Η τύχη θα είναι στο πλευρό σου. Λίγο παρακάτω θα καταλάβεις αν οι εξελίξεις έχουν σταθερότητα στη ζωή σου. Μην κάνεις λοιπόν σχέδια και όνειρα που κρύβουν αβεβαιότητα. Λειτούργησε προσγειωμένα.
 • Ο Ουρανός στον Κριό φέρνει ένα μεγάλο έρωτα που σε ξεσηκώνει, σε ταξιδεύει, σε αλλάζει. Μπορεί να έρθει μέσα από κάποιο ταξίδι ή το διαδίκτυο. Απόλαυσέ τον χωρίς να σκέφτεσαι το μέλλον.
  Ο Κρόνος στο Σκορπιό σου φέρνει ευθύνες και υποχρεώσεις τόσες που δεν σε αφήνει να σκεφτείς πολύ την αισθηματική σου ζωή.
 • Θα περάσεις καλά αυτή τη χρονιά, όμως κράτα και μικρό καλάθι. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για ένα γάμο ή ένα παιδί. Σκέψου το καλά. Αν είσαι μόνη, ζήσε τον απόλυτο έρωτα αλλά παν μέτρον άριστον. Το πρώτο εξάμηνο, θα κάνεις νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα ενώ το δεύτερο, θα προχωρήσεις στη δημιουργία μιας όμορφης σχέσης. Πρόσεξε την ματαιοδοξία και το ανικανοποίητο. Αν ξεκίνησες πρόσφατα μια σχέση, μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Αν είσαι σε γάμο, πρέπει να είσαι ευέλικτη και να δείχνεις κατανόηση. Η συμπεριφορά των άλλων θα σε εκνευρίζει ενώ οι εκλείψεις θα αποκαλύψουν αλήθειες που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Ο Δίας θα σε προστατέψει το πρώτο εξάμηνο και ο Ουρανός θα διατηρήσει τις φιλικές σου σχέσεις. Αν η σχέση σου έχει βαλτώσει, θα δώσεις τέλος και θα θέλεις να μείνεις μόνη σου για να αποτοξινωθείς. Κάνε νέες δραστηριότητες, ακολούθησε νέες εκπαιδεύσεις για να ξεφύγεις.
 • Η χρονιά έχει σασπένς και εξελίξεις. Η ανάγκη σου για συντροφικότητα θα είναι μεγάλη. Το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στον έρωτα και στην εξέλιξή του. Οι ανάγκες σου θα επαναπροσδιοριστούν και η γοητεία σου θα σε βοηθήσει. Από το καλοκαίρι και μετά, η καθημερινότητά σου θα γίνει καλύτερη, θα απολαμβάνεις τις στιγμές, θα είσαι ψυχικά ήρεμη. Απόλαυσε τις παρέες σου και το φθινόπωρο, πρόσεχε τις συναναστροφές σου.
 • Τα καλά διαστήματα είναι : 3-26/2, 11/5-4/6. Προσοχή στις εκλείψεις γιατί φέρνουν μπελάδες και εντάσεις που μπορεί να σε απομονώσουν. Μίλα με το σύντροφό σου και γίνε πιο αισιόδοξη. Προσοχή και στα διαστήματα : 1/1-2/2, 21/8.
 • Τα ιδανικά ταιριάσματα φέτος είναι : Κριός, Καρκίνος, Δίδυμος.
 • Δύσκολα τα πράγματα με : Ταύρους, Λέοντες, Παρθένους, Σκορπιούς, Τοξότες, Αιγόκερους, Ιχθύς.

 

ΙΧΘΥΣ

 • Φέτος θα κάνεις όνειρα, θα ηρεμήσεις και ο έρωτας θα σε ταξιδέψει.
 • Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε κάνει ρομαντική και τρυφερή και εσύ απολαμβάνεις τον ερωτισμό στο έπακρο.
  Με τον Δία στον Καρκίνο το δεύτερο εξάμηνο, οι προσδοκίες σου θα εκπληρωθούν και ένας νέος έρωτας θα μπει στη ζωή σου. Η ερωτική σου ζωή θα σταθεροποιηθεί. Ένας νέος κύκλος θα ξεκινήσει το Μάρτιο. Όλοι οι πλανήτες στο ζώδιό σου θα κάνουν πάρτι για εσένα. Θα έχεις την τύχη και τη διάθεση να ζήσεις ξεχωριστές στιγμές ή μια παλαιότερη σχέση σου να ανανεωθεί. Ο έρωτας θα γλυκάνει τη ζωή σου και θα κάνεις νέα σχέδια. Αν είσαι μόνη, είναι βέβαιο ότι δεν θα παραμείνεις φέτος. Από το Σεπτέμβριο, τα βλέμματα θα στραφούν πάνω σου. Γνωριμίες, διασκέδαση σε ανανεώνουν και βρίσκεις τον έρωτα της ζωής σου. Θα νιώσεις ιδιαίτερα και η μοναξιά θα κάνει φτερά. Αν είσαι σε γάμο, ευνοείσαι για την απόκτηση απογόνου. Η κατανόηση και η αμοιβαία στήριξη θα ενισχυθούν.
 • Το πρώτο εξάμηνο θα ταλαιπωρηθείς λίγο. Πρόσεχε τα λόγια και τις υποσχέσεις σου, την επικοινωνία σου, βάλε τη λογική να δουλέψει. Το δεύτερο εξάμηνο, θα υπάρχει ισορροπία. Θα πάρεις πρωτοβουλίες, αποφάσεις, θα κάνεις αλλαγές για να ανανεώσεις τη σχέση σου. Είναι χρονιά κατακτήσεων και αν κάνεις σωστές αξιολογήσεις και δεν ξεφύγεις από την πραγματικότητα, θα πας μπροστά. Θα υπάρξουν ανανέωση, προκλήσεις, ταραχές αλλά και ουσιαστική επικοινωνία.
 • Τα καλά διαστήματα είναι: 27/2-22/3, 5-27/6, 14/7-28/8. Πρόσεχε τη μελαγχολία 25/2 και 19/9. Οι εκλείψεις θα δοκιμάσουν την αντοχή σου και τα συναισθήματα των άλλων. Οι αντοχές σου θα δοκιμαστούν τον Μάιο ενώ τον Ιούνιο θα είναι δύσκολη η επικοινωνία. Προσοχή στις αντιδράσεις σου Οκτώβριο, Νοέμβριο.
 • Τα ιδανικά ταιριάσματα φέτος είναι: Ταύρος, Λέων, Παρθένος, Αιγόκερως.
 • Δύσκολα τα πράγματα με: Δίδυμο, Τοξότη, Σκορπιό.

Διαβάστε Ακόμη