Ζώδια και Επανασύνδεση: Θα είστε και πάλι μαζί;

Πόσο πιθανή είναι η επανασύνδεση με τον/την πρώην σου; Από όταν η σχέση σου τελείωσε, δεν μπορείς ούτε στιγμή να βγάλεις από το μυαλό σου τον  σύντροφό σου; Συχνά πλανιέται στο μυαλό σου η σκέψη της επανασύνδεσης και όπου βρεθείς και σταθείς κουβεντιάζεις μόνο για τη σχέση σας και ρωτάς τους φίλους και τους γνωστούς «Λέτε να τα ξαναβρούμε»; Η αστρολογία σου έχει την απάντηση … Το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει μπορεί να σου αποκαλύψει αν τελικά υπάρχουν πιθανότητες να είστε και πάλι μαζί.Ζώδια και επανασύνδεση: Θα είστε και πάλι μαζί;

 • ΚΡΙΟΣ – Ο χωρισμός για τον Κριό είναι «συχνό φαινόμενο», αφού με τον Άρη ως κυβερνήτη του ζωδίου του, «ανάβει» , «εκρήγνυται» και τροχίζει διαρκώς τα νύχια του για καβγά και εντάσεις! Αν ο χωρισμός σας προέκυψε από  απλές διαφωνίες και καβγαδάκια, αλλά  το πάθος και τα συναισθήματα σας είναι ακόμα φλογερά και από τις δύο πλευρές, τότε η επανασύνδεση είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει. Όταν ο Κριός είναι ακόμα ερωτευμένος, δεν μπορεί να φανταστεί ότι το πρώην ταίρι του, μπορεί να γυρίσει σελίδα και να ξεκινήσει μία νέα ερωτική σχέση. Δεν θα πρέπει να συνεχίσεις να έχεις ελπίδες επανασύνδεσης, αν ο χωρισμός σας προέκυψε επειδή  η σχέση σας είχε γίνει πλέον ρουτίνα και το Κριάρι απομακρύνθηκε για να έχει και πάλι την ελευθερία του. Σε αυτή την περίπτωση, θα προτιμήσει να «κυνηγήσει» νέες εμπειρίες, αφού και μόνο στην ιδέα της επανασύνδεσης, νιώθει πως καταπιέζεται!
 • ΤΑΥΡΟΣ – Το Ταυράκι δεν παίρνει εύκολα την απόφαση του χωρισμού, θα δώσει πολλές ευκαιρίες, θα προσπαθήσει αρκετά, αν όμως πει «τέλος», αυτό θα είναι οριστικό και αμετάκλητο.  Στην περίπτωση λοιπόν που ο Ταύρος θέλησε τον χωρισμό, τότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον κάνεις να αλλάξει άποψη. Αν όμως τον χωρισμό τον προκάλεσες εσύ, και ζητάς μία δεύτερη ευκαιρία, τότε αν πραγματικά η σχέση σας «αξίζει» μία ακόμα προσπάθεια, τότε είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει επανασύνδεση μεταξύ σας!
 • ΔΙΔΥΜΟΙ – Δεν είναι εύκολο  να προβλέψεις τις διαθέσεις αλλά και τις αποφάσεις του Δίδυμου, αφού και ο ίδιος λειτουργεί εντελώς ανεξέλεγκτα και απρόβλεπτα, ενώ δεν είναι λίγες οι στιγμές που εμπλέκεται σε διλήμματα.  Είναι αποδεδειγμένο όμως, ότι ο Δίδυμος είναι ένα από τα ζώδια που δεν λέει όχι στην επανασύνδεση, ίσα – ίσα πολλές φορές την επιδιώκει κιόλας. Στην μοναδική περίπτωση που θα αποφύγει να τα ξαναβρεί με το πρώην ταίρι του, είναι όταν είναι απόλυτα βέβαιος ότι η επανασύνδεση δεν έχει να του δώσει πλέον καμία χαρά και ικανοποίηση.

 

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Δύσκολα μπορεί να αφήσει πίσω το του παρελθόν ένας Καρκίνος! Όταν τρέφει συναισθήματα για το ταίρι του, θα επιδιώξει μία επανασύνδεση, έστω και αν βαθιά μέσα του ξέρει πολύ καλά ότι είναι λάθος του.  Στην μοναδική περίπτωση που δεν θα δώσει μία δεύτερη ευκαιρία, είναι μονάχα αν ο λόγος του χωρισμού ήταν η προδοσία. Όταν ο Καρκίνος πληγωθεί και χάσει την εμπιστοσύνη του ή νιώσει ότι ο σύντροφός του δεν ήταν ειλικρινής απέναντί του ή δεν τον αγαπά πραγματικά, τότε θα απομακρυνθεί μία και καλή!  Μπορεί να πονέσει, να κλάψει και να δυσκολευτεί να γυρίσει μία νέα σελίδα, όμως θα βρει την δύναμη να αντισταθεί στον πειρασμό της επανασύνδεσης.
 • ΛΕΩΝ – Ο Λέοντας είναι ένας άνθρωπος που διαθέτει μεγάλο πείσμα και είναι αμετακίνητος στις απόψεις αλλά και στις αποφάσεις του. Από τη στιγμή που πάρει ο ίδιος  την απόφαση του χωρισμού, δύσκολα θα  αλλάξει άποψη και η επανασύνδεση είναι απίθανη.  Ένα Λιοντάρι είναι θετικό στην επανασύνδεση, μόνο αν ο χωρισμός προέκυψε από απόφαση του συντρόφου του. Σε αυτή την περίπτωση, επειδή πληγώθηκε ο εγωισμός του, θα θελήσει να τα ξαναβρεί, προκειμένου να πάρει την ρεβάνς του!
 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Για να προκύψει ένας χωρισμός στην ζωή ενός Παρθένου, σίγουρα υπήρξαν σοβαροί λόγοι και η απόφαση έγινε κατόπιν ώριμης σκέψης, γι’ αυτό το λόγο είναι πολύ δύσκολο να αναθεωρήσει και να επιδιώξει μία επανασύνδεση. Ένας Παρθένος είναι της άποψης, ότι το «ξαναζεσταμένο φαγητό», σίγουρα θα έχει χάσει την αρχική του νοστιμιά.  Στην μοναδική περίπτωση που θα δώσει μία δεύτερη ευκαιρία, είναι όταν ξέρει καλά ότι ο χωρισμός προέκυψε από επιπολαιότητα και παρορμητισμό.

 

 • ΖΥΓΟΣ – Είναι αναποφάσιστος, δεν παίρνει εύκολα πρωτοβουλίες και αρκετές στιγμές τον πιάνουν οι ανασφάλειές του …. Ο Ζυγός μπορεί να θέλει σαν «τρελός» μία επανασύνδεση αλλά να μην βρίσκει το θάρρος να την τολμήσει και να την διεκδικήσει.  Θα επιδιώξει να τα ξαναβρεί με το ταίρι του,  μόνο όταν είναι απόλυτα βέβαιος ότι θα βρει ανταπόκριση. Αν λοιπόν χώρισες με έναν Ζυγό, μην αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει – γιατί τότε σίγουρα θα ξεκινήσει άμεσα το φλερτ, άλλωστε είναι περιζήτητος- δώσε του το πράσινο φως ότι θέλεις να είστε και πάλι μαζί!
 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Τον απάτησες; Του είπες ψέματα; Έχασε την εμπιστοσύνη του απέναντί σου; Τότε για να γίνει μία επανασύνδεση πρέπει να δώσεις πολύ σκληρό αγώνα. Ο Σκορπιός ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω του, όταν του φερθούν άδικα ή τον κοροϊδέψουν.  Θα τα ξαναβρεί με το ταίρι του, μόνο αν οι λόγοι του χωρισμού ήταν ασήμαντοι ή στην περίπτωση που θέλει να επιστρέψει απλά και μόνο για να πάρει την εκδίκησή του!
 • ΤΟΞΟΤΗΣ – Η ιδέα της επανασύνδεσης δεν εξιτάρει τον Τοξότη, που είναι της άποψης πως κάτι τελειώνει για να ξεκινήσει κάτι καινούριο!  Ο Τοξότης μπορεί την μία μέρα να είναι στις μαύρες του για τον χωρισμό και εντελώς ξαφνικά την επόμενη ημέρα  η διάθεσή του να αλλάζει και να απολαμβάνει την ελευθερία του, χωρίς να θέλει να  συζητά το γεγονός να τα ξαναβρεί με το πρώην ταίρι του. Θα υπάρξει μία επανασύνδεση, εφόσον υπάρχουν κοινές παρέες και ενδιαφέροντα που θα σας βοηθήσουν να σπάσει γρήγορα ο πάγος. Να θυμάσαι καλά, πως ο Τοξότης γυρνά μόνο σε μία σχέση που τον χαλαρώνει και τον διασκεδάζει.

 

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Είναι γνωστό πως ο Αιγόκερως είναι άνθρωπος της λογικής και όχι του συναισθήματος. Δεν είναι στη φύση του να καταθέτει εύκολα και γρήγορα τα «όπλα», χωρίς να κάνει προσπάθεια.
  Η επανασύνδεση είναι πολύ πιθανό να συμβεί για τον Αιγόκερω, όταν γνωρίζει εκ των προτέρων ότι η σχέση του αξίζει να έχει μία δεύτερη ευκαιρία. Αν παράλληλα έχει και την προτροπή των φίλων και της οικογένειας, τότε ναι ο Αιγόκερως θα γυρίσει κοντά σου και θα τα ξαναβρείτε. Στην μοναδική περίπτωση που η επανασύνδεση είναι αδύνατη, είναι μόνο αν η σχέση σας δεν έχει κατά την άποψη του προοπτικές και όλος ο κοινωνικός του περίγυρος τον συμβουλεύει να μείνει μακριά σου!
 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Όταν ένας Υδροχόος αγαπάει, θα είναι για πάντα, αυτό σημαίνει ότι και μετά από έναν χωρισμό, δεν θα απομακρυνθεί, αλλά θα κάνει ότι περνά από το χέρι του  για να μαθαίνει τα νέα σου.  Η επανασύνδεση είναι εφικτή, για έναν Υδροχόο, εφόσον δεν έχει βρει ακόμα έναν νέο έρωτα. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν ο ίδιος θα κάνει κίνηση  για να σπάσει ο πάγος και για να τα ξαναβρείτε. Μην ξεχνάς όμως, ότι ο Υδροχόος είναι ένας τύπος εντελώς απρόβλεπτος και εκκεντρικός. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και μετά από μία επανασύνδεση, δεν μπορείς να έχεις την σιγουριά ότι θα μείνει κοντά σου για πολύ!
 • ΙΧΘΥΕΣ – Το Ψαράκι λατρεύει το ρομάντζο και η αισθηματική του ζωή είναι σαν να είναι βγαλμένη από «Άρλεκιν»!  Χωρισμοί, επανασυνδέσεις, δράματα, διλήμματα, απιστίες, έρωτας και τρυφερότητα είναι μέσα στο μενού της ερωτικής ζωής ενός Ιχθύ, που ζει με  όλη την δύναμη της καρδιάς του όλα του τα συναισθήματα. Το Ψάρι θα κάνει προσπάθειες για να σε κερδίσει και πάλι κοντά του, θα σου στείλει λουλούδια, θα σου γράψει ποιήματα, θα σου αφιερώσει τραγούδια και θα κάνει τα πάντα για να σε συγκινήσει.  ΑΝ όμως στο ενδιάμεσο του χωρισμού σας υπάρξει μία νέα γνωριμία … μην παραξενευτείς αν ξεχάσει αμέσως τους όρκους αγάπης που σου έδινε κάποτε!

 

Διαβάστε Ακόμη