Το Ωροσκόπιο της Εβδομάδας (24/9/2012)

Υδροχόος

Πιστεύετε πως όλοι έχουν τη δική σας καλή καρδιά και όταν τρώτε τις χλαπάτσες πέφτετε από τα σύννεφα. Κακώς. Άλλο καλός και άλλο αγαθός (με τη νεοελληνική έννοια) οπότε βγείτε από τη ροζ σαπουνόφουσκα και καταλάβετε επιτέλους πως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Θα γλυτώσετε πολλά μυξοκλάματα. Το επόμενο διάστημα θα είναι ήρεμο και θα σας δώσει την ευκαιρία για ενδοσκόπηση.

Trend της εβδομάδας: Χαρτομάντηλα

Ιχθείς

Περνάτε μια φάση μυρμηρίασης και γκρινιάζετε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ευτυχώς τη νύχτα κοιμάστε, για αυτό κι έχετε γλυτώσει το στραγγαλισμό από το έτερο ήμισυ (όσοι έχετε). Προβλήματα έχει όλος ο κόσμος, δεν είστε οι μόνοι. Από την άλλη, διαθέτετε όλα τα εχέγγυα για να περάσετε καλύτερα από πολλούς. Εκμεταλλευτείτε τα και σταματήστε τη γκρίνια.

Trend της εβδομάδας: Φίμωτρο

Κριός

Έχετε μουλαρώσει και μένετε μακριά από ένα αγαπημένο πρόσωπο που περιμένει την επιστροφή σας. Οι καυγάδες μεταξύ φίλων ή-και εραστών δεν είναι απαραίτητο να οδηγούν στη ρήξη. Μπορούν κάλλιστα να είναι εφαλτήριο για πιο ξεκάθαρες καταστάσεις, έτσι ώστε να καλοπερνάτε χωρίς περιττά τουρλουμπούκια. Είναι καιρός να συνέρθετε πια.

Trend της εβδομάδας: Υγρό μπαταρίας

Ταύρος

Η καθημερινότητα σας τη δίνει στα νεύρα, αλλά για αυτό υπάρχουν οι βαλεριάνες. Αναλάβατε ευθύνες που δε θέλατε για πολύ καιρό και τους κακομάθατε όλους. Να θυμάστε όμως πως αυτός που δίνει τα δικαιώματα μπορεί πάντοτε να τα πάρει πίσω και να τους αφήσει όλους να αναρωτιούνται. Κάντε το, θα διασκεδάσετε.

Trend της εβδομάδας: Μαστίγιο

Δίδυμος

Μετά τα χαστούκια της μοίρας μπήκατε ξανά σε μια κανονικότητα που είναι ότι χρειάζεστε αυτήν την εποχή. Εξακολουθείτε να μη συνειδητοποιείτε τα λάθη σας αλλά κι αυτό θα γίνει αργά ή γρήγορα. Ξεκουραστείτε για λίγο κι ύστερα βλέπουμε.

Trend της εβδομάδας: Παγωτό χωνάκι

Καρκίνος

Μόνο το σώμα σας βρίσκεται στην εδώ πραγματικότητα, το μυαλό και η ψυχή σας έχουν αναχωρήσει για ένα παράλληλο σύμπαν στο οποίο διάγετε βίον ευτυχή και ανθόσπαρτο. Καλό θα είναι να επιστρέψετε στη γη και να κοιτάξετε να βελτιώσετε τα πράγματα, ο στρουθοκαμηλισμός δε βοήθησε ποτέ κανέναν. Άντε να σας δω.

Trend της εβδομάδας: Απλώστρα

Λέων

I rest my case. Κάντε ότι καταλαβαίνετε, αλλά την επόμενη φορά που θα γκρινιάξετε για όσα επιθυμείτε και δεν έχετε, θα βάλω τον Ερμή ανάδρομο στο σύνολο του ζωδιακού σας κύκλου. Πιστέψτε με, δε θα σας αρέσει.

Trend της εβδομάδας: Αντικολλητικό τηγάνι

Παρθένος

Είστε τσιριπηδηχτοί κι αυτό ευνοεί τις παντός είδους συμπάθειες προς το πρόσωπό σας. Πρόσφατα είχατε μια τεράστια κοινωνική επιτυχία και δεν θα είναι η τελευταία.

Φορτώσατε μπαταρίες και είστε μια χαρά και καμιά τρομάρα. Ασχοληθείτε λίγο με τα πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος και δεν έχετε να φοβάστε τίποτα.

Trend της εβδομάδας: Κρεμάστρα

Ζυγός

Κάνατε τα πρώτα βήματα σε ένα δρόμο που θα σας φέρει όλα όσα θέλετε και χρειάζεστε και πολύ σύντομα μάλιστα. Οι δυσκολίες που θα συναντήσετε δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έχετε ήδη περάσει, οπότε πάλι κερδισμένοι βγαίνετε.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν και είναι εκεί για σας. Χρησιμοποιείστε τους.

Trend της εβδομάδας: Ηλεκτρική σκούπα

Σκορπιός

Έχετε λίγο ρουτινιάσει κι αυτό φαίνεται. Το ραχάτι και το βόλεμα είναι πολύ ωραίο πράγμα, αλλά όταν γίνεται κατάχρηση το μόνο που καταφέρνουμε είναι να βαλτώνουμε, κάτι που πάντα φέρνει άσχημες συνέπειες. Ξεκουνηθείτε λίγο από τον καναπέ και την πολυθρόνα. Η ζωή – όπως πολύ καλά γνωρίζετε – είναι έξω.

Trend της εβδομάδας: Φιδάκι για τα κουνούπια

Τοξότης

Πλήθος θεμάτων σας απασχολούν και είστε ένα βήμα πριν το πελάγωμα. Οφείλετε να απαλλαγείτε από το σύνδρομο του μάρτυρα που σας διακατέχει, να στηλώσετε τα πόδια στο έδαφος και να διεκδικήσετε την ευτυχία σας. Κανείς άλλος δε θα το κάνει για σας. Επαγγελματικά τα πράγματα είναι ήρεμα πάντως.

Trend της εβδομάδας: Φυσοκάλαμο

Αιγόκερως

Όταν πήρατε απόφαση να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να αρχίσετε να μιλάτε ευθέως (σκληρά εννοώ αλλά ας είμαι ευγενική μαζί σας) δεν είχατε φανταστεί το εύρος αυτού του ξεκαθαρίσματος. Λογικό, Αιγόκερως είστε, η φαντασία σας είναι μάλλον περιορισμένη. Όπως και να έχει, το πράγμα απέκτησε τη δική του δυναμική, κοινώς, θα τους πάρει όλους ο διάολος. Όπως έχετε προσέξει, είναι πολύ λυτρωτικό συναίσθημα. Προσοχή να μην το παρακάνετε.

Trend της εβδομάδας: Μπαζούκα

Διαβάστε Ακόμη